nb1.hu

Kisvárda: északmacedón támadó érkezett – reakció

Előrelépés történt karrierjében.

A Kisvárda Master Good együttese hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette az északmacedón Mario Ilievszkit. A 20 éves támadó már csatlakozott is a ausztriai Vorauban edzőtáborozó kerethez. 

ÍME, A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

“Szerdán csatlakozott csapatunkhoz az ausztriai Vorauban, és aláírta szerződését a Kisvárda Master Goodhoz Mario Ilievszki. A mindössze húszéves támadó a bolgár élvonalbeli Szeptemvri Szófiától érkezett, ahol a legutóbbi szezonban 33 meccsen 15 gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott, az első szófiai évével együtt pedig 64 bajnokin összesen 24 gólt és 14 asszisztot jegyzett. Ilievszki tagja az U21-es északmacedón válogatottnak, amelynek színeiben kilenc meccsen két gólt szerzett, korábban pedig hazája U17-es csapatában is szerepelt. A játékosnak élő szerződése volt szófiai klubjával, abból vásároltuk most ki.

“Fiatal vagyok, nagy előrelépés a karrieremben ez a szerződés, az eddigi legnagyobb – mondta legújabb játékosunk, Mario Ilievszki. 

– Megtiszteltetés ehhez a klubhoz csatlakozni, tudom, hogy négy éve folyamatosan a történelmet írja a Kisvárda, és a nemzetközi porondra is sikerült kilépnie, ami nekem is nagy vonzerő volt. Hazámban, Észak-Macedóniában nagyon jó híre van a magyar bajnokságnak, nem véletlen, hogy annyi játékost válogatnak be az NB I-ből a nemzeti csapatba, amikor az olaszokat legyőztük a világbajnoki pótselejtezőn, akkor is ott voltak a pályán többen is közülük. Nekem is célom a felnőtt válogatottság, biztos vagyok benne, hogy ha rendszeresen játszom és gólokat szerzek, akkor érkezik majd a meghívó. Két csapattársammal, Jasmin Mesanoviccsal és Jasir Asanival már találkoztam itt, a szállodában, mindketten nagyon kedvesen fogadtak, bízom benne, hogy nem lesz gond a beilleszkedésemmel. Szeretnék jól játszani és gólokat szerezni új csapatom színeiben.”
Mario Ilievszki kisvárdai pályafutásához sok sikert kívánunk!”

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek