nb1.hu

Kisvárda: bosnyák balhátvéd érkezett – reakció

A szlovén élvonalból erősített Török László együttese. 

Az NB I harmadik helyén álló Kisvárda hivatalos oldalán jelentette be, hogy újabb játékos csatlakozik a klubhoz. Enes Alic személyében bosnyák balhátvéddel erősödött Török László együttese.

 

ÍME, A KISVÁRDA BEJELENTÉSE:

“Újabb játékossal bővült csapatunk kerete: hétfőn aláírta szerződését klubunkhoz Enes Alic. A fiatal, mindössze 23 éves, bosnyák balhátvéd legutóbb a szlovén NK Domzale csapatában játszott.

„Nagy ugrás a karrieremben, hogy olyan klubhoz kerültem, amely már kilépett a nemzetközi porondra és most is jó eséllyel pályázik arra, hogy jövőre is ott legyen, ebben szeretném segíteni a játékommal – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Enes Alic. – Nagy segítség a számomra, hogy több olyan játékos is van a keretben, aki honfitársam, vagy éppen ismerem máshonnan, ez segítheti a beilleszkedésemet. Jó példa számomra a Ferencváros játékosa, Eldar Civic, aki ugyancsak bosnyák balhátvéd, és a magyar bajnokságból szerepel rendszeresen hazám válogatottjában. Nagy motivációt jelent a számomra, hogy hamarosan akár ellene is pályára léphetek, és szeretném azt a karriert befutni, amit ő.”

Enes Alic az NK Domzale színeiben 2021 júliusa és 2022 decembere között 47 alkalommal lépett pályára a szlovén élvonalban, négy meccset játszott a szlovén kupában és hármat a nemzetközi porondon, az Európa-liga selejtezőjében. Erősségének a gyorsaságát és a védőmunkáját tartják.

Enes Alic kisvárdai pályafutásához sok sikert kívánunk!”

NÉVJEGY

ENES ALIC

Állampolgársága: bosnyák

Születési hely: Szarajevó (Bosznia-Hercegovina)

Születési idő: 1999. szeptember 3.

Magasság: 175 cm

Karrierje: NK Bosna Visoka (bosnyák, -2017), Frydek (cseh, 2017-2018), SK Detmarovice (cseh, 2018-2020), Mladost Kakanj (bosnyák, 2020-2021), NK Domzale (szlovén, 2021-2023), Kisvárda Master Good (2023-)

Posztja: baloldali védő

Mezszáma: 19

A Kisvárda együttese a 18. fordulóban a Honvéd otthonába látogat.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek