nb1.hu

Kiejtette-e a Vasas a kiütött Békéscsabát?

Budapest - Az utolsó helyezett gálázva harcol(t) az élvonalért!

Tudott volt a mérkőzés előtt, hogy a két utolsó közül, amelyik kikap, gyakorlatilag megoldhatatlan helyzetbe kerül a bennmaradásért vívott küzdelemben. Döntetlennél is elmondható lett volna ugyanez, de az angyalföldiek gondoskodtak róla, hogy maradjon még esélyük az élvonalbeli tagság megőrzésére.    

Pedig az elmúlt fordulókban a csabaiak voltak az összeszedettebbek, legyőzték a Puskás Akadémiát, Kispesten majdnem pontot szereztek, míg az angyalföldiek az utolsó helyre estek vissza. Látszott is az első félidőben, hogy nem a mai lesz az évszázad meccse, de a küzdelemre és hozzáállásra nem lehetett panasz.    

És a hazaiak a kapufát sem szapulhatták, mert a 3. percben, Punosevac fejesénél, a segítségükre sietett, mint ahogyan Ádám lövése után is, mert a labdát Könyves elé pattintotta, aki megszerezte a vezetést a Vasasnak. Könyves a fordulás után is betalált (Vukaszovics indítása után emelte át a zsugát Ilizi felett), így 40 perccel a vége előtt szokatlan dolog történt Simon Antal csapatával: magabiztosan vezetett.    

És ettől nem ijedt meg, hanem Pavlov és a végén lőtt Kenesei góllal végleg padlóra (vagy a másodosztályba?) küldte a riválisát. A győztes csapat tagjai és a szurkolói azonban nem lélegezhetnek fel, de még nagyobb szívvel álmodozhatnak arról, hogy a kedvenceik bennmaradnak az élvonalban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC