nb1.hu

Kiderült mi kell, hogy újra alapember lehessen Sigér Dávid

A nemzetközi szereplésről is beszélt. 

A Ferencvárosi TC középpályása Sigér Dávid, súlyos térdsérülést követően tért vissza. A sikeres rehabilitációnak köszönhetően,  megkezdheti a következő napokban a munkát a társakkal. A 31 éves játékosnak eltökélt szándéka, hogy újra visszaverekedje magát az FTC kezdőcsapatába, ami tudja, nem lesz egyszerű feladat.

“Most már csak “lelki fájdalmaim” vannak, hogy mennyi mindenről maradtam le ezen időszak alatt, a lábam már teljesen rendben van. A térdem 100 százalékos, ahhoz, hogy újra olyan állapotban legyek, mint amikor a legjobban ment, az kell, hogy játsszam a mérkőzéseken. Ez nagyon nem lesz egyszerű a Ferencvárosban sem, mert folyamatosan erősítünk, minden pozícióra érkeznek a jobb és jobb játékosok. Amióta ideérkeztem, a saját bőrömön is érzem, hogy egyre jobb kvalitású társakkal játszhatok évről évre. Nyilván ez magával hozza, hogy egyre nehezebb bekerülni a csapatba" – mondta Sigér az M4 Sportnak.

Sigér most kezdheti el először a munkát a télen érkezett orosz trénerrel. 

“Az új edzőnkkel még túl sokat nem dolgozhattam együtt. Érdekes szituációban vagyok most ilyen tekintetben. Csercseszovval ki kell építenem a kapcsolatot, rá kell szolgálnom arra, hogy azt akarja, minél többet a pályán legyek” – mesélt terveiről a labdarúgó.

A középpályást arról is kérdezték, hogy a nemzetközi porondon milyen céljai lehetnek a csapatnak.

– A realitás szót semmiképp nem használnám a BL-csoportkörre. Természetesen mindent megtesz a csapat, hogy elérjük, volt is, hogy sikerült, de azt látni kell, hogy azoktól a kluboktól, amelyek évről évre ott vannak, még messze vagyunk. De folyamatosan fejlődésben van a Fradi, hogy a nemzetközi szereplésben is egyre meghatározóbb szerepet töltsön be. Ha minden évben ott vagyunk, már az is egy nagy siker, természetesen nem szeretnénk lejjebb adni, ezt célozzuk meg, de inkább az Európa-Liga vagy az Európa Konferencia Liga, ami reális lehet”- nyilatkozta Sigér.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek