nb1.hu

Kétszer is kórházba szállították Mészöly Kálmánt

A születésnapon viszont lesz rozéfröccs!

Ma ünnepli a 81. születésnapját Mészöly Kálmán, a Vasas és a magyar labdarúgás csillaga.

A felülmúlhatatlan Szőke Szikla fia, Mészöly Géza, a Haladás szakmai igazgatójának az elmondása szerint már nagyon várja, hogy kezdődjön a bajnokság, tervezik, hogy a második fordulóban ott lesznek a Vasas-Paks mérkőzésen is.

Ám a legfontosabb az egészség!

„Nem akartam erről beszélni korábban, de most, hogy apu jobban van, s készülünk a születésnapjára, már elmondhatom, hogy többször is megijedtünk az állapota miatt. Először a kiszáradás jelei jelentkeztek nála, s olyan súlyos tüneteket produkált, hogy mentő szállította őt a Honvédkórházba. Infúziós kezelést kapott, s közben jóban lett az összes ápolónővel. Megnyugodva hoztuk haza, hogy aztán néhány nap múlva újra orvosért kiáltsunk: apunál kezdődő tüdőgyulladás jelei mutatkoztak. Ekkor a Korányi Kórházba vitték, ahol újabb egy hetet töltött. Most úgy tűnik, a körülményekhez képest tökéletes állapotban van és készül a születésnapjára” – mondta Mészöly Géza a Blikknek.

A fiú után az apa is megszólalt, ráadásul nem is akárhogyan, hanem a rá jellemző módon:

„Azt hiszi Géza fiam, hogy nem veszem észre, amikor valamilyen színes üdítővel próbálnak becsapni fröccs helyett. De a 81. születésnapomon, amelyért hálás vagyok a Teremtőnek, odafigyelek majd, hogy a rozéfröccsben igazi rozé legyen. Egészségünkre és hajrá, Vasas!”

Megosztás:
Kapcsolódó hírek