nb1.hu

Két új játékos is érkezik a Ferencvároshoz

Hajnal Tamás elmondta, legkésőbb nyáron csatlakoznak a kerethez.

A listavezető Ferencváros Spanyolországban készül az NB I folytatására. Közben a háttérben is gőzerővel zajlik a munka – erről Hajnal Tamás beszélt az ulloi129.hu-nak

A sportigazgató elmondta, két új játékos már biztosan érkezik a zöld-fehér csapathoz. A futballisták legkésőbb nyáron csatlakoznak a kerethez:

"A háttérben nagyon intenzíven zajlik a munka, két játékossal tulajdonképpen megegyeztünk, akik legkésőbb a nyáron csatlakoznak hozzánk, szeretnénk, ha ez már most, a januári átigazolási időszakban sikerülne, úgyhogy zajlanak a tárgyalások a klubjaikkal a háttérben, bízunk benne, hogy sikerül velük megegyezni, de természetesen csak észszerű keretek között tudunk, vagyunk hajlandóak invesztálni" – mutatott rá Hajnal. 

Az nso.hu szerint Hajnal Myenty Abenára és Owusu Kwabenára utalhatott. A 28 éves Abena játékjogát jelenleg a szlovák élvonalban szereplő Slovan birtokolja. A középső védő 2019 nyara óta erősíti a pozsonyi gárdát, az értékét a Transfermarkt 575 ezer euróra becsüli. Abena a Suriname-i válogatottban eddig nyolc meccsen bizonyíthatott.

Abena a mostani idényben 24 tétmeccsen jutott szóhoz a klubjában. A futballista Szlovákia előtt Hollandiában szerepelt: az FC Utrecht U19-es és U21-es csapata mellett a De Graafschap együttesében, valamint a Spartak Trnavában is megfordult.

Owusu az azeri Qarabagtól érkezhet az FTC-hez. A ghánai csatárt 750 ezer euróra taksálja a Transfermarkt. Érdekesség, hogy tavaly télen még 500 ezer euróra becsülte az oldal a 25 esztendős játékos értékét. Owusu a mostani idényben 33 tétmeccsen tehette le a névjegyét aktuális gárdájában, a statisztikai lapján 10 gól és 4 gólpassz szerepel. 

Owusu 2020 januárjában igazolt a spanyol Leganés gárdájától mostani "kenyéradójához". Az azeriek egyébként a török Ankaragücünek kölcsönadták a futballistát 2021 és 2022 között. 

Az éllovas FTC-re január 24-én már bajnoki vár, ekkor a ZTE otthonában vizitál. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek