nb1.hu

Két angol csapat is figyelheti Sallai Rolandot

A német portál "beárazta" a magyar válogatott játékost.

Az utóbbi időben több csapattal is összeboronálták Sallai Rolandot. Ezúttal a onefootball.com ír arról, hogy a 38-szoros magyar válogatott futballista felkelthette a West Ham és a Wolverhampton érdeklődését is. A West Ham jelenleg a 17., míg a Wolverhampton a 19. helyen áll az angol élvonalban.

A cikk egyébként leszögezi, hogy Sallai a téli átigazolási időszakban valószínűleg nem hagyja el aktuális gárdáját, a német bajnokságban a második pozícióban telelő Freiburgot.

SC Freiburg erteilt Roland Sallai Wechselverbot

 

Utóbbi információ összecseng azzal, amit Sallai édesapja nyilatkozott néhány nappal ezelőtt:

"Hosszú távon számolnak vele a klubnál, legutóbb 2025-ig hosszabbított. Éppen ezért a rögzített kivásárlási ára sem alacsony, de érthető, hogy Freiburgban nem szeretnék elherdálni az egyik alapemberüket. Ezért úgy érzem, leghamarabb nyárra lehet fejlemény az átigazolási ügyében" – mutatott rá Sallai Tibor a Nemzeti Sportnak. 

Az express.de úgy tudja, hogy a Freiburg 20 millió euróért engedné el a 25 éves játékost, aki a mostani idényben nyolc bajnokin jutott szóhoz. Sallai szerződése 2025 nyarán jár le aktuális csapatánál, a labdarúgó értékét a Transfermarkt 12 millió euróra becsüli. 

SC Freiburg: Spielerberater schießt gegen Roland Sallai

 

Sallai Roland 2018 nyarán igazolt az APOEL-től a Freiburghoz. A német klubra január 21-én már bajnoki vár, ekkor a Wolfsburg otthonában vizitál. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek