nb1.hu

Kecskemét: megkezdték a munkát a játékosok

Az erőnléti edző mindent lát.

Jól szerepelt a Kecskemét az őszi idényben: az újonc 16 meccs alatt 26 pontot szerzett, ezzel a második helyen áll a tabellán. A klub hivatalos oldala arról számolt be, hogy a játékosok megkezdték az egyéni edzéseket, íme a klub közleménye:

"Két hét pihenő után a héten már elindult az egyéni program játékosaink számára, hétfő óta folyamatosan kell végeznie a kiadott feladatokat a kerettagoknak.

Akik az NB III-as együttessel fejezték be az évet, a héten még pihenhetnek, akik viszont már november 19-én elmehettek szabadságra, hétfő óta mozgásban vannak. A játékosok felváltva végeznek kondicionális, illetve futó programokat, melyek intenzitása folyamatosan nő a közös felkészülés kezdetéig. A munka a távolból is nyomon van követve, Buzási Péter erőnléti edző felügyelete mellett zajlik. 

Ezen a héten, illetve a jövő hét első felében még az egyéni program szerint készülnek a játékosok, majd december 16-án mérésekkel indul el a felkészülés, melyben gyakorlatilag csak az ünnepnapokon lesz már szünet év végéig."

A KTE a bajnoki szünetet követően a MOL Fehérvárt látja vendégül január végén. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek