nb1.hu

Kecskemét: marad az FTC játékosa – reakció

Az élvonalban is segíti a lilákat.

Az NB I-be feljutó Kecskeméti TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy további egy évig marad a Ferencváros együttesétől kölcsönvett Katona Bálint. 
 

ÍME, A KECSKEMÉTIEK BEJELENTÉSE:
 
“Immáron hivatalossá vált, hogy csapatunk ifjú támadó középpályása, Katona Bálint újabb egy esztendőt Kecskeméten tölt. A 19 esztendős játékos továbbra is kölcsönben futballozik majd klubunknál.
Katona Bálint tavaly nyáron a FTC-től került klubunkhoz kölcsönbe, a 19 esztendős játékos aztán a szezon során 33 mérkőzésen 5 gólt és 2 gólpasszt jegyzett, így elévülhetetlen érdemeket szerzett a feljutás kiharcolásában is. Fontos és emlékezetes meccsei voltak a tavaszi menetelés során, Siófokon a hajrában fordítottunk duplájával, de a III. Kerület ellen is a végjátékban talált be. "Báló" nagyon motiváltan várja a szezont, hiszen debütálhat az élvonalban. 

– Csak jót tudok mondani erről a helyzetről, nagyon boldog vagyok, hogy maradhatok Kecskeméten. Nagyon pozitívan állok a szezonhoz, és örülök annak is, hogy nem kellett csapatot váltanom. Jól érzem magam a KTE-nél. A csapattal a minimális cél természetesen az, hogy legalább két klubot megelőzzünk, de természetesen vannak nagyobb álmaink is, ha ezt a célkitűzést tudjuk teljesíteni. Ehhez szeretnék én is hozzátenni – mondta Katona Bálint.”
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek