nb1.hu

Így épülnek be a Fradiba az újak

Rebrov elmesélte.

A hét elején írtunk egy elemzést azzal kapcsolatban, hogy miért igazolt egyszerre nagyon sok játékost a Ferencváros a télen. Az FTC fennállása során nem ez az első alkalom, hogy mennyiségi a változás a zöld-fehérek játékoskeretében, de ennyire jelentős talán még nem volt a jövés-menés egy átigazolási szezonban.
 
Szerhij Rebrov vezetőedzőtől már megkérdeztük, hogy halad az új játékosok beépülése a keretbe, a Honvéd elleni mérkőzés előtt azt válaszolta az nb1.hu-nak, hogy ez egy folyamat része, fokozatosan történik majd meg az új fiúk csapatba történő beépítése. Éppen emiatt játszott egyébként a Fradi edzőmeccset hétfőn az ESMTK-val.
 
Rebrov egyébként, és erről szintén az nb1.hu számolt be, a Derbi utáni sajtótájékoztatón azt is elmondta, nem azért cserélte le Böde Dánielt az Újpest ellen, mert félt, hogy az abszolút közönségkedvenc megkapja a második sárga lapját, hanem azért, mert sok minőségi játékosa van, így könnyebben tud variálni. Bödét egyébként nem más, mint az NB I tavalyi legjobb játékosa és gólkirálya, Davide Lanzafame váltotta – ez meg elég sokat elmond az FTC játékoskeretéről.
 
És az is, mit mondott Rebrov ma az újak beépüléséről a klub honlapjának:
 
„Mindig nehéz egy játékosnak, ha új csapatához csatlakozik. Egyelőre elégedett vagyok, jó játékosokról van szó, akik értik, mit szeretne játszani az együttesünk. Az elmúlt két találkozón máshogy operáltunk a támadásoknál, ez volt a legfontosabb, hogy ebben szokjon össze a csapatunk. Biztos vagyok benne, hogy az újak segíteni tudnak és erősségei lesznek együttesünknek. Látom minden edzésen, ahogy hajtanak. Fontos ilyenkor, hogy tudjunk változtatni a csapaton. Erős keretünk van, ezért tudunk szükség esetén más játékosokkal próbálkozni. Készen állunk az elkövetkező találkozókra.”
 
A Loki elleni meccsek (hazai pályán és idegenben egyaránt), mindig igazi erőfelmérők az FTC számára is, ilyen periódusban meg pláne…
 

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC