nb1.hu

Honvéd: a másodosztályban bizonyíthat a 20 éves védő

Kölcsönadást jelentettek be a kispestiek.

Horváth Milán a tavaszi idényben az NB II-es Siófokban fog futballozni – ezt a Honvéd jelentette be a hivatalos oldalán. Íme a kispestiek közleménye:

"Akadémiai növendékünk, Horváth Milán fél éves mezőkövesdi kölcsönjátékot követően kooperációs partnerünkhöz, a Siófokhoz igazol. Belső védőnk ősszel az NB I-ben és a Kazincbarcika színeiben az NB II-ben is szerepelt, tavaszra pedig (a több játéklehetőség érdekében) a Balaton-parti gárdához szerződik."

A belső védő augusztus 7-én a Kisvárda-Mezőkövesd összecsapáson bemutatkozott az NB I-ben, a 4-2-es várdai győzelemmel záruló meccsen Horváth a 62. percben váltotta Karnitskit a kövesdi együttesben. 

A HLSZ adatbankja szerint fiatal kora ellenére Horváth már komoly NB II-es rutinnal rendelkezik: eddig 56 összecsapáson jutott szóhoz a másodosztályban. Horváth számára nem lesz idegen a siófoki közeg, mivel 2020 és 2022 között már szerepelt a Balaton-parti gárdában. 

A siófokiak a 14. helyről várhatják a folytatást az NB II-ben, vasárnap a Csákvárt fogadják a bajnokságban. Az NB I-ben a 11. pozíciót elfoglaló Honvéd az Újpest otthonában játszik bajnokit vasárnap 15.30-tól. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek