nb1.hu

Honvéd: 17 éves tehetség debütált – reakció

Reméli, hogy bizonyítani tudott.

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a Honvéd csütörtökön felkészülési mérkőzésen 2-1-re kikapott a horvát NK Varazdintól.

 

A találkozón debütált a kispestiek 17 éves tehetsége, az NB III-ban ebben a szezonban 13 mérkőzést játszó Menyhárt Barnabás is, aki a honvedfc.hu-nak nyilatkozott a nagy pillanatról.

„Nagyon jó éreztem magamat a pályán, kissé meg is lepett, hogy az első félidőben lehetőséget kaptam, még mindig hihetetlenül jó érzés abba belegondolni, hogy játszhattam. Óriási a különbség az utánpótláshoz képest, a tempó és a fizikai paraméterek komolyan meghatározzák egy-egy párharc végkimenetelét, remélem, jó benyomást tettem a stábra, a mesterre és a jövőben is lehetőséget kapok. A felnőttek sokat adtak nekem, ha valamiben látták, hogy segítségre van szükségem akkor azonnal jöttek és magukhoz hívtak, jó érzés egy ilyen öltözőben lenni. A stábtagok is sok tanáccsal láttak el, azt mondták, hogy ne izguljak, illetve, megkértek, hogy élvezzem a focit, az előbbi azért nehezebb feladat volt, de legközelebb már bizonyára komfortosabb lesz."

S hogy mi lehet a közeljövőben?

"Nem lehet a kettőt összehasonlítani, de nagyon sok hasznom volt az elmúlt félévből. Sokat dolgoztam az ősszel, talán ezt látták rajtam és ennek hála állhatok most itt, de még sok van előttem. Szeretnék minél jobban teljesíteni a jövőben, hogy egyre többet adhassak a klubnak. Egy héttel tovább maradhattam az akadémián, a többiek ugye már hazautaztak, de abszolút megérte ez a pár nap. Most következik másfél hét szünet, de az ünnepek  alatt egyedül, majd utána a többiekkel újra százszázalékos szinten folytatom a munkát."

A Honvéd a 11. helyről várja az NB I folytatását, ami január 29-én, az Újpest vendégeként következik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek