nb1.hu

Hétvégén indul a PL, de még kérdéses melyik csatornán

Magyarország – A korábbi Sport Klubos kommentátor, Hetthéssy Zoltán személye biztos.

Ahogy azt korábban jeleztük, Premier League közvetítési jogai a TV2 csoporthoz kerültek, azonban hivatalosan nem jelentették be, hogy melyik csatorna fogja sugározni a hétvégén induló angol bajnokság mérkőzéseit.

 

Pénteken már László Ágnes, a Kislány, nagy foci bloggerének információjára hivatkozva megírtuk, hogy minden bizonnyal TV2 érdekeltségi körébe tartozó hamarosan induló Spíler TV fogja közvetíteni a Premier League 2016/17-es szezonját. Az első fordulótól kezdve heti hat mérkőzést fognak műsorra tűzni.

 

A mai napon újabb fontos részletek láttak napvilágot. A csakfoci.hu információja szerint Spíler TV nem egy új sportcsatorna lesz, hanem egy célzottan férfiaknak szóló adó. Célzottan férfiaknak szóló műsorokkal, amelyek között jól megférnek majd a futballközvetítések is.

 

Ami biztos, hogy amikor mérkőzések vannak, akkor abban az időpontban csak Premier League lesz a képernyőn.  Mindez azt jelenti, hogy egy átlagos fordulóban szombaton 13.45-től, 16.00-tól, 18.30-tól, vasárnap 14.30-tól, 17.00-tól, míg hétfőn 21.00-tól is lesz közvetítés.

 

Bár a háttérben már gőzerővel dolgoznak az adó kialakításán, nem kizárt, hogy a bajnoki rajt közelsége miatt az első mérkőzései nem a Spíler TV-n lesznek láthatóak, hanem a TV2 csoport egy másik adóján. Ennek oka nem csak az lehet, hogy műszakilag, tartalmilag feláll-e az új adó a rajtig, hanem hogy augusztus 13-án hol, mely szolgáltatónál lehet majd egyáltalán fogni az új csatornát.

 

 

Ami a stábot illeti, arról még kevés az információ. Állítólag többen érkezhetnek a megszűnt Sport Klubtól, az új adó egyik kommentátora Hetthéssy Zoltán lesz, de a stábot erősíti majd például a szintén korábban a Sport Klubnál dolgozó Zelenyánszky Balázs is.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek