nb1.hu

Hamarosan visszatérhet az Újpest alapembere

Budapest – A belga hátvéd Kylian Hazard állapotáról is beszámolt.

Az Újpest FC alapembere Jonathan Heris az idei szezonban még nem lépett pályára. A belga játékos tavasszal sokat bajlódott a combjával, így nyáron kés alá feküdt. A 26 éves védő bekapcsolódott az első csapat munkájában, és hamarosan Nebojsa Vignjevics vezetőedző rendelkezésére állhat.

 

– Mikor tértél vissza a Megyeri útra, és hogy halad a felépülésed?

– Egy hosszú sérült időszakból keveredek ki lassan. Júniusi műtétem után Belgiumban végeztem a rehabilitációm nagy részét, ahol ott volt Kylian Hazard is. Sokat edzettünk együtt és jelentem, az ő felépülése is jól halad – mondta Jonathan Heris az ujpestfc.hu-nak. – Pár napja tértem vissza Budapestre, így már a derbit is volt szerencsém élőben látni. Ami az edzéseket illeti, a többiekkel együtt tréningezem, és teljes értékű munkát végzek.

 

– Mikor láthatunk újra bajnokin kifutni a pályára?

– A versenykiírásnak köszönhetően szerencsére van még egy kis időm, hisz’ a következő bajnoki mérkőzésünkre csak október közepén kerül sor. Ezekben a hetekben minden tőlem telhetőt megteszek az edzéseken, hogy aztán két hét múlva már a pályán is bizonyíthassak, de természetesen a végső döntést az edzőink hozzák majd meg.

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek