nb1.hu

Gyurcsó Ádám együttese csapott le Nikolicsra

Az AEK Larnaca már be is jelentette a 42-szeres magyar válogatott támadót. 

Az ciprusi első osztály éllovasa hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Nikolics Nemanját. 

A 42-szeres magyar válogatott támadó legutóbb a török másodosztályban szereplő Pendiksporban futballozott, ahol decemberben szerződést bontott, így szabadon igazolható játékosként csatlakozik a ciprusi klubhoz. Az AEK-ben magyar csapattársa is lesz a 35 éves támadónak, ugyanis Gyurcsó Ádám 2021 óta a csapatot erősíti. Nikolics az idény végéig írt alá új klubjában.

Szombaton beszámoltunk róla, hogy az AEK Larnaca rangadót nyert, ahol a magyar középpályás megsérült, így le kellett cserélni. 

 

Nikolics a Pendikspor előtt játszott megfordult Chicagóban, a Legia Warsawában, a MOL Fehérvár FC-ben és a Kaposvár együttesében is. 

Frissítés, 20.41:

„Ez egy jó lehetőség, főleg azok után, hogy az előző fél évem nem jól sikerült” – mondta Nikolics az M1 aktuális csatornának. „Egy olyan csapathoz jöttem, amely jó focit játszik, jó passzban van, a Konferencia-ligában is ott van. Megpróbálok jó játékkal, gólokkal én is hozzátenni ahhoz, hogy a csapat elérje a célját, megnyerje a bajnokságot.”

Hozzátette: ez az egy konkrét ajánlata volt, Magyarországról pedig egy csapat érdeklődött, de ajánlat nem érkezett. Mint mondta, szeretné minél hamarabb megismerni a társait, az edzőt, a gárda stílusát és biztos abban, hogy Gyurcsó Ádám segít majd neki a beilleszkedésben és a pályán is. Rajta kívül a csapatkapitánnyal is együtt játszott korábban a Legia Warszawában, és van néhány szerb labdarúgó is a keretben, akikkel könnyen megérteti majd magát, de az első benyomása alapján mindenki nagyon segítőkész a klubnál.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek