nb1.hu

Futsal: Háromgólos előnyt szereztek az olaszok

Miskolc - Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta.

A magyar futsalválogatott sokáig döntetlenre állt az olaszok elleni vb-selejtező play off mérkőzésen, de a második félidőben felülkerekedtek a vendégek.

 

A világbajnoki selejtező play off párharc első összecsapását a miskolci Generali Arénában rendezték meg, ahol telt ház előtt léptek pályára a csapatok. Válogatottunknak sikerült meglepnie a világ legjobbjai között számon tartott olaszokat, az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, itt is, ott is adódtak helyzetek, melyek közül egyik sem lett gól.

 

A második játékrészben fölénybe kerültek a vendégek, a 22. percben Dróth Zoltánnak még sikerült a gólvonalról felszabadítania, egy perccel később azonban, egy szöglet után Alex Merlim megszerezte a vezetést az olasz válogatottnak (0-1). A 24. percben megduplázták az előnyüket a vendégek, egy nagy kapuskidobás után Fortino csúsztatott bele a labdába (legalábbis csak így lehetett érvényes a találat, a visszajátszások azonban azt mutatták, hogy nem ért bele a mezőnyjátékos a labdába). A gól mindenesetre érvényes volt (0-2). A folytatásban támadásban átálltunk öt a négy elleni játékra, de nem sikerült bevennünk az olasz kaput, a vendégek ezzel szemben újabb gólt szereztek a 34. percben, Merlim egy csel után lőtt a hálóba (0-3). A hajrában adódtak lehetőségeink a szépítésre, de ezek kimaradtak, így az olasz válogatott háromgólos előnyben várja a visszavágót.

 

 

Magyarország-Olaszország 0-3

Magyarország: Tóth Gyula – Komáromi Péter, Németh Péter, Horváth Norbert, Dróth Zoltán

Cserék: Matkovics Gábor, Dávid Richárd, Klacsák Bence, Öreglaki Norbert, Trancsényi János, Harnisch Ákos, Hosszú Ádám, Gál István

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC