nb1.hu

Futsal: az olaszok testén át vezet az út a vb-re – VIDEÓ

Miskolc – Rivera: a védekezésre külön oda kell figyelnünk.

A magyar futsalválogatott kedden 18 órakor lép pályára világbajnoki selejtező playoff mérkőzésen, Olaszország ellen a miskolci Generali Arénában.

 

A hétfő délelőtt edzéssel és videózással telt a válogatott tagjai számára, majd délután a kikapcsolódásé volt a főszerep, a játékosok teqballozással, valamint gokartozással töltötték el az időt. Sito Rivera szövetségi kapitány szerint a délutáni szabadidős program elsősorban a korábbi napok kemény mentális és fizikai igénybevétele miatt fontos, hiszen a játékosoknak koncentráltan kell pályára lépniük a keddi találkozón.

 

– A játékosok az utóbbi időben keményen dolgoztak, éppen ezért a mai (hétfő, – a szerk.)délután pihentettem a csapatot, egy ilyen fontos mérkőzés előtt mentálisan rendben kell lennie a szellemileg is az együttesnek. A védekezésre különösen oda kell figyelnünk holnap, hiszen az április visszavágó előtt fontos, hogy kevés gólt kapjunk. Nehéz, de nem lehetetlen küldetés előtt állunk, hiszen Olaszország erősebb mint mi, de ha koncentráltak maradunk, bármi megtörténhet a meccsen – nyilatkozta Sito Rivera az mlsz.hu-nak.

 

Öreglaki Norbert szerint a hollandok elleni múlt heti győzelem alaposan felrázta a csapatot a fontos selejtező párharc előtt.

 

– A hollandok elleni győzelem önbizalmat adott nekünk, mindenki profi mentalitással készül az olaszok ellen. Jót tett a csapatnak a mai kikapcsolódás, de természetesen már várjuk a holnapi mérkőzést, és kizárólag arra fókuszálunk, hogy fegyelmezetten, koncentráltan, a taktikát tökéletesen megvalósítva játsszunk kedden. Ha a második mérkőzésre reális esélyünk marad a vb-re való kijutásra, azzal már elégedettek lehetünk– mondta Öreglaki Norbert a szövetség honlapjának.

 

A hollandok elleni mérkőzés összefoglalója, két szépségdíjas Dróth-találattal: 

 

 

A március 22-i, Olaszország elleni mérkőzésre 500 és 1000 Ft-os árakon vásárolhatnak jegyeket az érdeklődők. A belépők megvásárolhatóak országszerte a TEX jegyirodáiban, korlátozott számban a helyszínen, a miskolci Generali Arénában, valamint szurkolói kártyával online a meccsjegy.mlsz.hu-n. A visszavágót április 13-án rendezik Pratóban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC