nb1.hu

Fél év tárgyalás: megszólalt az FTC első téli igazolása

A védő a szurkolóknak is üzent.

Ahogy azt egy korábbi cikkünkben is kifejtettük, a játékosok klubváltása is sok változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben. Mire létrejön egy-egy transzfer, akár fél év is eltelhet. Így történt ez a Fradi új igazolás kapcsán is. 

Csütörtökön számoltunk be róla, hogy az NB I éllovasa hosszú egyeztetések után, már most télen szerződtette a Slovan Bratislava suriname-i válogatott védőjét Myenty Abenát. A 28 éves védő már alá is írta kontraktusát a zöld-fehérekkel és egy videóban beszélt magáról, az új kihívásokról, illetve a szurkolóknak is üzent.

“Boldog vagyok, hogy itt lehetek, igazából, már nyár óta zajlottak a háttérben az egyeztetések köztem és a Fradi között és most végre itt lehetek csodálatos, hogy ez megvalósult. Elképesztőek a szurkolók, a budapesti meccsünk után mindenki azt mondta: Ember micsoda atmoszféra volt ez! Mindig azért megyek fel a pályára, hogy a társakkal átlépjük a határokat. Mindig ezzel a motivációval igyekszem segíteni a társakat. Együtt a pályán olyanok vagyunk, mint az oroszlánok, ilyen az én személyiségem” – mondta Abena, majd üzent a Fradi szurkolóknak a klub videójában.”

Abena hamarosan edzésbe is áll, hogy a társakkal együtt készüljön a jövő kedden esedékes ZTE elleni idegenbeli bajnokira.  
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek