nb1.hu

Elutazott a Kisvárda, értékelt a DVSC vezetőedzője

A regeneráció került a középpontba a Kecskemétnél.

KISVÁRDA

Az NB I-ben harmadik helyen álló kisvárdaiak is külföldön fognak készülni a bajnokság folytatására. A Várda ma utazott el Törökországba, ahol 10 napot fog eltölteni. Íme a kisvárdaiak bejelentése:

"Szerda hajnalban elindult Kisvárdáról klubunk NB I-es és NB III-as csapata, amely a következő tíz napban a törökországi Sidében edzőtáborozik. A küldöttség érkezése magyar idő szerint a kora délutáni órákban várható."

A Kisvárda idei első bajnokiján a Paksot fogadja január 28-án.

KECSKEMÉT

A kecskemétiek kedden két edzőmeccset is játszottak: először a Rapid Bukarest, majd az Universitatea Craiova ellen futottak bele 3-1-es vereségbe. A klubhonlap tájékoztatása szerint ma a regeneráció kerül a fókuszba:

"Hétfőn két edzés, kedden két mérkőzés szerepelt a Belekben edzőtáborozó NB I-es gárda programjában, így szerdára regeneráló napot írt ki a szakmai stáb.

A reggeli után a játékosok az egészségügyi stábnál jelentkezhettek egyéni igényeiknek megfelelően, majd két csoportban regeneráló edzésre került sor a keddi mérkőzéseknek megfelelően. A játékosok részben a konditeremben, részben a medencében töltötték az időt, futás helyett ugyanis most úszással váltották ki a munka egy részét, mivel viharos szél és eső jellemzi az időjárást jelenleg Belekben. Délutánra pihenőt adott a stáb a játékosoknak, ezt követően videózásra kerül még sor a vacsora előtt.

Csütörtökön újra két edzés következik, délelőtt a konditeremben, délután a pályán, majd pénteken a cseh élvonalban szereplő Teplice elleni mérkőzéssel zárja a törökországi munkát az együttes, mely magyar idő szerint 13 órakor kezdődik majd."

A bajnokságban második helyen telelő KTE január 29-én a Vidit fogadja az NB I-ben.

DVSC

Kedden a Lokira is felkészülési mérkőzés várt: a hajdúságiakat az Universitatea Cluj 4-0-ra legyőzte. A DVSC a Youtube-ra feltöltött egy összefoglalót a találkozóról. Srdjan Blagojevic az értékelésében elmondta, egy ilyen meccs után nem igazán lehet semmit mondani. Úgy véli, ebből a mérkőzésből tanulhatnak majd, hozzátette, fejlődést is látott a játékosaitól, bár tudja, hogy egy ilyen eredmény után ez viccesen hangozhat.

A hetedik DVSC a ZTE elleni hazai meccsel folytatja majd a szereplését a bajnokságban január 28-án. 
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek