nb1.hu

Elindult a Vidi, duplázik a Kecskemét

Visszatért a Honvéd spanyol játékosa.

Az NB I-es csapatok gőzerővel készülnek a bajnokság folytatására. A nyolcadik helyen telelő MOL Fehérvár programjában horvátországi edzőtábor szerepel. Huszti Szabolcs csapata a tervek szerint négy edzőmeccset játszik. Íme a Vidi közleménye:

"Vasárnap reggel 9 órakor a Videoton Box Clubban találkoztak a játékosok és a szakmai stáb tagjai, és Kiliti Ferenc box edző irányításával, akárcsak tavaly nyáron, ezúttal is egy könnyed, jó hangulatú boxedzésen vett részt csapatunk.

Ezt követően a bEAT-ben közös csapatebéd következett, majd nem sokkal 12 óra előtt útnak indult a Vidi busza. Az úticél ezúttal a horvátországi Novigrad, ahol január 20-ig edzőtáborozik csapatunk. A tervek szerint a következő két hétben négy nemzetközi felkészülési meccs is vár a mieinkre."

Az edzőmérkőzéseink menetrendje:

Január 11., 14:00: MOL Fehérvár FC – Hajduk Split (Porec)
Január 14., 13:00: MOL Fehérvár FC – NK Osijek (Umag)
Január 18., 15:30: MOL Fehérvár FC – NK Domzale (Porec)
Január 19., 15:30: MOL Fehérvár FC – Radnicki Belgrád (Porec)

Az edzőmérkőzések kezdési időpontja és helyszíne változhat.

A MOL Fehérvár FC utazókerete a horvátországi edzőtáborba:

Kapusok: Kovács Dániel, Emil Rockov, Gergely Roland
Mezőnyjátékosok: Nikola Serafimov, Kasper Larsen, Stopira, Kojnok Zsolt, Marcel Heister, Hangya Szilveszter, Bese Barnabás, Nego Loic, Fiola Attila, Alef, Peter Pokorny, Tobias Christensen, Lyes Houri, Menyhárt Zsombor, Pető Milán, Cserkuti-Németh Olivér, Kovács Bence, Dárdai Palkó, Schön Szabolcs, Lirim Kastrati, Funsho, Kenan Kodro, Szabó Levente

A második pozícióban tanyázó Kecskemét Törökországban hangol a pontvadászatra. Szabó István legénysége kedden két felkészülési mérkőzést vív, az egyik ellenfél a Rapid Bukarest, a másik pedig az Universitatea Craiova lesz. A KTE híre:

"Mozgalmas hetet tudhat maga mögött Szabó István csapata, hiszen hét edzés mellé kettő felkészülési meccs is bekerült a programba. Még otthon vertük meg 4-2-re nyitásként a Békéscsabát, majd pénteken már Belekben kaptunk ki 4-1-re a német másodosztályú Magdeburgtól. A hét eleje sem lesz kevésbé kemény, hiszen hétfőn két edzés, illetve videózás is szerepel a programban, majd újabb két találkozóra kerül sor kedden. Előbb 15:00-kor a Rapid Bukarest, majd 18:00-kor az Universitatea Craiova lesz az ellenfelünk, előbbi a negyedik, utóbbi az ötödik a román élvonalban. Ezúttal a 90 perces terhelés lesz a cél, így két részre osztja a keretet majd a stáb."

A Honvéd szombaton az Eszéket győzte le 2-1-re. A kispestiek kezdőcsapatában két hónapot követően kapott ismét helyet Jairo Samperio. A visszatérésről így beszélt a spanyol légiós a klubhonlapnak:

"Több, mint két hónap után nagyon jó volt újra pályán lenni, már hiányzott, de még sok munka van előttem, hogy teljesen fitt legyek, fáradtnak is érzem magam, de ez normális ennyi kihagyás után. Ez a mérkőzésnek és az elmúlt időszak kemény edzéseinek is betudható, viszont úgy érzem, hogy mindenki nagyon jól dolgozott és a szakmai stáb is nagyon felkészült, hogy hatékony legyen az előszezon” – mutatott rá a 29 éves futballista.

A kispestiek a 11. helyen telelnek az NB I-ben. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek