nb1.hu

Edzői értékelések az NB I 26. fordulójából

Magyarország – Csertői ilyet még nem látott, Vignjevics a nyaraló játékosokról.

Igazán érdekes párosítások fűszerezték az OTP Bank Liga 26. fordulóját, így a trénerek értékeléseit sem szabad kihagyni. Hogy mit mondtak az edzők a mérkőzések után? Összegyűjtöttük.

 

 

Békéscsaba-Újpest 1-0  

 

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): – A csapat végig nagy akarással játszott. Már az első félidőben is voltak helyzeteink, de azok kimaradtak, vagy több alkalommal is Balajcza kapus védett bravúrral. Fordulás után fokoztuk a nyomást a fővárosiakra, ezt igazolja hogy sorra rúgtuk a szögleteket, és végül egy sarokrúgás után Paukner megszerezte a három pontot érő találatot. Végig hittünk a győzelemben, a fiúk ma is bizonyították, hogy képesek jó teljesítményt nyújtani, és hogy helyük van az NB I-ben. (beol.hu)    

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest): – Úgy érkeztünk Békéscsabára, mintha nyaralni jöttünk volna és ennek meg is lett a következménye. Nem voltunk ott fejben, az első 15-20 percben ugyan kialakítottunk pár helyzetet, de utána semmit sem tudtunk felmutatni. Úgy gondolom, hogy egy mérkőzést el lehet veszíteni, de csak emelt fővel, úgy, hogy mindent megtettünk a sikerért. Sajnos ma nem ezt a hozzáállást láttam a csapatnál, rendkívül csalódott vagyok a játékosaim alulmotiváltsága miatt. A következő bajnoki összecsapásig még van szűk két hetünk, hogy rendezzük a sorainkat és felkészüljünk a Puskás elleni meccsre. (ujpestfc.hu)      

 

 

Bp. Honvéd-Paksi FC 2-0  

 

Marco Rossi (Honvéd): – Az összképet nézve megérdemelt a győzelmünk. Akár további gólokat is lőhettünk volna, de a Paks ellen mindig, még kétgólos előnyben is nehéz játszani. A Diósgyőr és az MTK elleni meccsünket megérdemelten nyerte meg ellenfelünk. A többi találkozón azonban jól játszottunk. A Haladás és a Vasas mérkőzéseken más körülmények is közrejátszottak abban, hogy nem nyertünk. A Fradi, a Loki és a Paks ellen viszont a helyzeteinket is belőttük.    

 

Csertői Aurél (Paks): – Ebben a szezonban ilyen rosszul még nem futballoztunk. Nem csak egy két játékos, hanem az egész csapat. A Honvéd könnyedén nyert, még ennél is több gólt szerezhetett volna. Mi nem voltunk veszélyesek ellenfelünk kapujára. Mélyen tudása alatt teljesített mindenki, mind egyénileg, mind csapatszinten. Nem tudok mit mondani, szomorú vagyok és szégyellem magam, remélem ezt teszik a játékosok is. Keressük az okokat, és bízom benne, hogy a következő mérkőzésen kijavítjuk ezt a hibát. (paksifc.hu)      

 

Vasas-FTC 1-4  

Michael Oenning (Vasas): – Az első két gól jelentette a töréspontot a meccsen. Ezután kukába dobhattuk a korábbi terveket, ezzel szemben 2–1 után ismét felvettük a fonalat. A második félidőben mindent megpróbáltunk, hogy elérjük a döntetlent, vagy hogy megfordítsuk az állást. Aztán belefutottunk egy szerencsétlen kontrába, és ezzel a meccs elszállt. Azért látható volt, hogy időként a Ferencváros szintjén is tudunk játszani, ha nem is az egész mérkőzésen. Láthattunk, hogy a játékosok szívüket és a lelküket is beleadják. Ez a későbbi mérkőzések szempontjából fontos. Nem a listavezető ellen kell mindent beleadni. Ki lehet kapni, bár nem szerencsés, hogy ekkora különbséggel. A meccs biztató volt abból a szempontból, hogy be tudjuk húzni a következő, lényegesen fontosabb találkozókat.    

Thomas Doll (FTC): – Azért nem vagyunk még bajnokok,de örülök, hogy a szurkolók ma is nagyszerűen támogattak minket. Meggyőző volt a játékunk, persze az kellemetlen volt kissé, amikor a Vasas szépített.      

 

DVTK-Haladás 3-0    

 

Egervári Sándor (DVTK): – Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, viszonylag korán föl is tudtuk törni az ellenfél védelmét. Megnyugtató volt az első félidőbeli teljesítményünk. A második játékrészben többet kockáztatott a Haladás, azonban sikerült két újabb gólt elérnünk, amivel itthon tartottuk a három pontot. Jobb mérkőzés is kikerekedhetett volna, mindkét csapat labdabiztosabb lett volna, ha nincsenek a talajhibák. De így sem lehetünk elégedetlenek a mai napon.    

 

Mészöly Géza (Haladás): – Mindkét félidőt jól kezdtük pár percig, igaz mindkét félidő elején megkaptuk a gólt, ami természetesen felhozta a diósgyőrieket, bennünket pedig megfogott. A második félidőben 2-0-s állásnál tudtunk újítani, megvolt a lehetőségünk arra, hogy visszajöjjünk a mérkőzésbe, Ugrai lövésére és Medgyes lehetőségére. Elek Ákossal mindenképpen jobb volt a DVTK, veszélyesen játszottak és megérdemelten nyertek. (dvtk.eu)        

 

PAFC-Videoton 0-0    

 

Robert Jarni (PAFC): – Nagyon fontos mérkőzés volt ez számunkra. Az talán mindkét csapat részéről látható volt, hogy mindenáron gólt akart szerezni minden játékos. Nekünk egy-két nagyobb lehetőségünk volt, a Vidinél pedig Feczesin fejesénél Pajovics védett remekül. Összességében reális eredmény született, de számunkra minden nagycsapat ellen sokat ér az egy pont, szóval elégedett vagyok. Sokszor előfordult már, hogy az utolsó pillanatban gólt kaptunk és elúszott a meccs, most viszont sikerült megőriznünk a kapunkat, ebben tehát sikerült fejlődnünk.    

 

Horváth Ferenc (Videoton): – Kezd már egy kicsit unalmas lenni, amit mondok, hiszen minden meccsen ugyanaz történik. Többet birtokoljuk a labdát, megyünk előre, de nincs meg az átütő erő a játékunkban. Nagyon jó első félidőt játszottunk, arra kértem a fiúkat, hogy ugyanúgy menjenek előre a folytatásban is, de utána kicsit szétestünk. Görcsös akarásba ment át a meccs, mindenki szerette volna minél előbb eldönteni a három pont sorsát, de végül senkinek nem sikerült. A múlt hetihez képest jobban forgattuk a labdát és gyorsabban is játszottunk, főleg az első félidőben, de ami a góllövést illeti, ma sem szakadt át a gát. Szegény Verebes Józsi bácsi mondta ilyen helyzetekben, hogy egyszer majd valaki nagyon beleszalad a késbe – én már nagyon várom ezt. (vidi.hu)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC