nb1.hu

Döntetlennel zárta a Loki az edzőtábort

Hasznos találkozót játszottak Dzsudzsák Balázsék a jó erőkből álló szerb csapattal.

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a törökországi Belekben edzőtáborozó Debrecen. Az NB I-ben hetedik helyen álló Loki a szerb élvonal harmadik pozíciójában tanyázó Topolya ellen lépett pályára és végül 1-1-es döntetlent ért el. 

ÍME, A DEBRECEN BESZÁMOLÓJA:

“A szerb első osztályú pontvadászat harmadik helyezettje, a Topolya ellen vívta második csütörtöki felkészülési mérkőzését a DVSC a törökországi edzőtáborban. A jó erőkből álló vetélytárs elleni meccs amolyan főpróba volt a jövő hét szombati, ZTE elleni bajnoki rajt előtt.

A találkozó elején, a 4. percben Dzsudzsák Balázs próbálkozott távolról, de nem talált kaput. A 8. minutumban már védenie kellett Ilicnek csapatkapitányunk lövése után, de fogta a labdát. Kiegyenlített volt a játék képe, az első negyedórában keresték egymáson a fogást a csapatok. Óriási helyzetek nem alakultak ki, mindkét gárda koncentráltan futballozott. Aztán a topolyaiak belehibáztak…

A 31. percben ugyanis egy védelmi bakit kihasználva megszerezte a vezetést a Loki, egy rossz passzt lefülelve Sós Bence közelről guríthatott az üres kapuba (1-0). A találat után a debreceniek játszottak jobban, néha szemre is tetszetős támadásokat vezettek, de az eredmény már nem változott a szünetig.

A második játékrész próbált erősíteni a Topolya, az 58. percben sikerült is egyenlítenie, Megyeri Balázs bravúros védése után Vukic használt ki egy ziccert (1-1). A gól után ismét kiegyenlítetté vált a játék, élesedett a küzdelem, mindkét gárda produkált veszélyes támadásokat.

A hajrá kezdetétől aztán inkább a Loki dominált, határozottan mezőnyfölénybe került, azonban nem született még egy találat, maradt a döntetlen. Csapatunk pénteken hazatér Törökországból, és itthon folytatja a felkészülést.”

Felkészülési mérkőzés.
DVSC-Topolya (szerbiai) 1-1 (1-0)

DVSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Deslandes, Ferenczi – Manrique, Varga J. – Szécsi, Dzsudzsák (Baráth, 89.), Sós – Dorian Babunski. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.
Topolya: V. Ilic – Stojkovic, Petrovic, Antonic, Cvetinovic, Stojic, Radin, Djakovac, L. Ilic, Jovanovic, Ratkov. Cserék: Filipovic, Cvetkovic, Krstic, Tomanovic, Calusic, Krpic, Kuveljic, Rashid, Colic, Milosavic, Vukic, Szőke. Vezetőedző: Zarko Lazetic.
Gól: Sós (31.), illetve Vukic (58.).

A DVSC csütörtökön kétszer lépett pályára, ugyanis délelőtt a lengyel Slack Wroclaw csapatával is összemérte tudását. 

Srdjan Blagojevic búcsúzik Törökországtól és immár hazai környezetben készül tovább. Az első tavaszi bajnokit hazai pályán a Zalaegerszeg ellen játssza.  
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek