nb1.hu

Debütált a Paks Magyar Kupa-győztes igazolása – reakció

Megkapta az esélyt Waltner Róberttől.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Haris Attila a Paksnál folytatja a pályafutását.

A Ferencvárossal 2015-ben Magyar Kupát és Ligakupát nyerő 25 éves középpályás – aki legutóbb az NB II-es Soroksárnál szerepelt – már debütált is a tolnaiaknál, méghozzá a Jagiellonia Bialystok elleni, szerdai, 2-1-re elveszített felkészülési meccs második félidejében adott neki lehetőséget Waltner Róbert vezetőedző.

„A játékrendszerünkkel, úgy gondolom, nem volt gond, ám a felállásunk még szokatlan volt, ellenfelünknél pedig pont az látszott, összeszokottabbak voltak, e téren előrébb tartottak. Mi még kerestük a pozíciókat, a passzsávokat. Összességében nem így szerettünk volna kezdeni, van azonban még időnk, a következő meccsünk biztosan jobb lesz. Ami engem illet, én is kerestem még a labdafelvételi pontokat, a helyem a pályán, de ez még csak az első edzőmérkőzésünk volt" – mondta Haris a klubhonlapnak, majd hozzátette: igyekszik felvenni a ritmust.

"Nagyon jól élem meg a tábort, körülbelül mindösszesen két nap kellett, hogy beilleszkedjek. Szabadidőnkben pihenésképpen kártyázunk, társasozunk, folyamatosan együtt vagyunk, így könnyen felvehettem a csapat ritmusát. A hangulattal semmi gond, és mindezek mellett keményen készülünk a rajtra. Gyors, pörgős edzéseink vannak, érződik, hogy az erőnlétfejlesztés részén már túl van a csapat. Inkább a taktika és a sebesség dominál. Fizikailag is jól érzem magam, a játékrendszereket még tanulom, de ez ilyenkor így szokott lenni, ha nem értek valamit, persze azonnal kérdezek.” 

Az NB I-ben 6. helyen álló Paks január 28-án a Kisvárda otthonában folytatja a bajnokságot.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC