nb1.hu

BL: csak a BKV-ra tud jegyet szerezni a Fradi legendája

12 pont - így indított a Fradi volt csoportkörös kapusa.

A DIGI SPORT NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

"Sokan úgy vélik, talán egyetlen pontot sem fog begyűjteni a Fradi a BL-csoportkörben a Barcelona, Juventus, Dinamo Kijev trió ellen – mint történt a Debrecennel 11 éve -, de ezzel a DIGI Sport híradójának nyilatkozó korábbi FTC-csatár Bánki József és az 1995-ös BL-csapat egyik kapusa, Szeiler József sem ért egyet.

"Szerhij Rebrov tökéletesen ismeri a Dinamo Kijevet, úgyhogy az tuti hat pont, a Juventust már megvertük 1965-ben a VVK-döntőben, ezzel kilenc, majd a legutolsó mérkőzésen a Barcelonának már nem kell majd a továbbjutásért küzdenie, ezért a gyengébb csapatával idejön, ezt a meccset is megnyeri a Fradi, 12 ponttal pedig tovább lehet jutni. De félre a tréfával, annak idején a mi csapatunkról is azt gondolták, hogy nem fogunk tudni pontot szerezni, mi pedig az akkori Real Madriddal, amely egy fantasztikus csapat volt, otthon tudtunk döntetlent játszani. Idegenben megvertük a Grasshopperst, szerintem most a Ferencváros hozzánk hasonlóan 3-4 pontot össze tud szedni” – nyilatkozta a DIGI Sport híradójának, a Sport24-nek Szeiler József, aki 25 éve Novák Dezső vezetőedző csapatával végül öt pontig jutott, ez akkor harmadik helyet és kiesést jelentett, most Európa Liga-továbbjutást érne.

Bánki József is biztos abban, hogy büszkék lehetünk majd a Ferencvárosra. „Nem lesz nulla pont. Biztos, hogy fog pontot vagy pontokat szerezni a Fradi, mert rendkívül erős, stabil csapatunk van, nehéz lesz ellenünk játszani. Én úgy érzem, hogy meg fogja állni a helyét az együttes.”

Ha valamikor, akkor most minden hazai futballrajongó szeretne ott lenni a Groupama Arénában – az UEFA döntése szerint a stadion 30 százalékát lehet megtölteni hazai drukkerekkel. Ennek megfelelően Bánki Józsefnek a csütörtök esti sorsolás végeztél máris csörgött a mobilja, hogy ha tud, szerezzen jegyet valamelyik hazai BL-mérkőzésre. „Nem kellett sokáig várnom az első ilyen jellegű hívásra, hiszen már megkaptam. Abban a pillanatban, ahogy vége lett a sorsolásnak, már csörgött is a telefonom, hogy szerezzek jegyet, de mondtam, hogy én csak a BKV-ra tudok jegyet szerezni” – mosolyodott el Bánki József."

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC