nb1.hu

Betis-Fradi: nem köntörfalazott a Barca egykori védője – nyilatkozatok

Az edző bókolt a Ferencvárosnak.

Az FTC közleménye:

"Magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk csütörtök este a Real Betis otthonában, az Estadio Benito Villamarínban lép pályára az UEFA Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában. Szerdán a sevillai együttes vezetőedzője, a borítóképünkön látható Manuel Pellegrini és a hátvéd, Marc Bartra sajtótájékoztatón beszélt a mérkőzésről.

– Magyarország legerősebb csapata a Ferencváros, amelyet kreatív, támadó szellemű játék jellemez, éppen ezért alaposan felkészültünk az ellene következő mérkőzésre. Azt nehéz lenne meghatározni, hogy a magyar bajnokcsapat mire menne a spanyol ligában, mert az itteni csapatok másfajta futballt játszanak, így nagyon nincs is értelme az összehasonlításnak. Tudjuk, hogy az FTC négy játéknap után is pont nélkül áll, ám ennek ellenére egy jó játékosokkal rendelkező, kemény riválisnak tartom, amely eddig is szoros meccseket játszott az UEL-ben. Hogy a Ferencváros négy vagy öt védővel áll fel ellenünk, azt nem tudom, de mindegy is, hiszen nekünk a saját játékunkra kell összpontosítani – kezdte a 68 esztendős chílei tréner. – Támadószellemben szerenénk futballozni csütörtök este. Győzni akarunk, hogy legyen esélyünk a csoportelsőség megszerzésére.

A Betis játékosai közül a 30 éves Marc Bartra nyilatkozott.

– A Ferencváros már Budapesten is megmutatta, hogy mire képes, ám a célunk az, hogy Sevillában is mi domináljunk. A győzelemhez koncentrátnak kell lennünk. Jó erőben érzem magam, tudom, hogy mit vár tőlem a vezetőedző. Az Elche elleni idegenbeli győzelem után jó volt a csapatot övező hangulat, úgyhogy ha csütörtökön is a tudásunk legjavát nyújtjuk, minden rendben lesz – mondta a Barcelonában nevelkedett védő utalva a Betis vasárnapi, Elche elleni 3-0-s idegenbeli sikerére utalva.

A Real Betis és az FTC összecsapását november 25-én, csütörtökön 18.45-től rendezik."

FRISSÍTÉS, 18.50:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek