nb1.hu

Bejelentés Gera Zoltán segítőjéről

Méghozzá hivatalos.

Ahogy arról beszámoltunk, Bekő Balázs segítőként csatlakozik a Gera Zoltán által irányított U21-es válogatotthoz. Bekő klubja az NB III-ban szereplő Budaörs büszke a vezetőedző felkérésére, amelyről hivatalos oldalán számolt be. 

ÍME, A BUDAÖRS HÍRE:

“Bekő Balázzsal bővül a magyar U21-es magyar válogatott stábja. Csapatunk vezetőedzőjét Gera Zoltán szövetségi edző kérte fel pályaedzői feladatokra. Klubunk számára nagy megtiszteltetés a Magyar Labdarúgó Szövetség azon kérése, hogy Bekő Balázst kérték fel a munkára, a BSC pedig örömmel tett eleget ennek. Vezetőedzőnk emellett tovább folytatja együttesünk kispadján végzett munkáját!

Bekő Balázs vezetőedzői pályafutása Budaörsön indult 2012-ben. Igencsak eredményes volt klubunknál, hiszen a 2012-2013-as idényben a vezetésével csapatunk megnyerte a harmadosztály Duna-csoportját. Ezt követően volt a Kecskemét, a Diósgyőr, a Győr, a Sopron, valamint a Balmazújváros edzője, nyárig pedig a Tatabányát irányította. A Kecskeméttel és a Diósgyőrrel az NB I.-ben szerepelt.
Gratulálunk szakvezetőnknek, és sok sikert kívánunk a válogatottnál is!

Hajrá Budaörs!”
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek