nb1.hu

Az Újpest és az FTC is pénzbüntetést kapott

Ülésezett az MLSZ Fegyelmi Bizottsága.

A Fegyelmi Bizottság legutóbbi ülésén többek között az Újpest és a Ferencváros is pénzbüntetést kapott. Íme a FEB közleménye:

"NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet a MOL Fehérvár elleni hazai és a Paks elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, konkrét személy szidalmazása és pirotechnikai eszközök használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Ferencvárost a MOL Fehérvár és a Bp. Honvéd   elleni idegenbeli  mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Női és férfi felnőtt futsal  bajnokságok és kupák

Kneller Balázs (Tolna-Mözsi) 2 és Homlok Levente Zsolt (Haladás) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Bozsó László technikai vezető (Tiszaföldvár) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 soron következő NB II-es férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Dénes Viktória  (Újpest) 1 soron következő női  felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Hegedűs Dániel  (Hidegkút) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás."
 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek