nb1.hu

A Palermo magyarja a 100 százalékkal sem elégszik meg

Palermo – Sallai Roland kezdőként lépett pályára a Juve ellen.

 

Az olasz bajnokság 25. fordulójában a Juventus hazai pályán 4-1-re legyőzte a Palermót. A vendégcsapatban Balogh Norbert mellett Sallai Roland is a kezdőben kapott helyet. A fiatal középpályás a Digi Sport Serie A összefoglalójában Baumstark Tibornak mesélt a Zebrák ellen szerzett élményeiről.

 

„Nagyon vártam, hogy pályára léphessek. Hiányzott a labda, a játék és a közeg. Négy hétig csak külön dolgoztam, úgyhogy ki voltam éhezve. Szerencsére a Juventus ellen lehetőséget kaptam, hatalmas élmény volt játszani a stadionjukban, úgy érzem a játék is jól ment – kezdte Sallai Roland, aki főként Dani Alvessel találta szembe magát. – Bevallom, az elején meg voltam szeppenve, de ez a nyomás a meccs kezdetével eltűnt. Élveztem a játékot, fantasztikus élmény volt.”

 

Sallai Roland a sérülése után még koránt sincs százszázalékos állapotban.

 

„Nyolcvan-kilencven százalékos állapotban vagyok, ami nem rossz, de keményen dolgozom tovább, mert nem elégszem meg a száz százalékkal sem – folytatta Sallai Roland, akivel Digeo Lopez vezetőedző nagyon meg volt elégedve a lefújás után. – Külön még nem volt értékelés, de hallottam miket mondott rólam. Ő még nem látott játszani, mert a sérülésem miatt nem tudtam pályára lépni. Most megkaptam a lehetőséget, szerettem volna élni vele. Remélem, hogy a következő fordulókban is lehetőséget kapok.”

 

Nem érdekelte az Arsenal, a kispadon vacsorázott a 150 kilós kapus – NB1.hu

Sallai Roland a mérkőzés elején a jobb oldalon kezdett, majd egyszer csak kikötött a bal oldalon.

 

„A mérkőzés elején az edző a jobb oldalra tett, de Balogh Norbival megbeszéltük, hogy helyet cserélünk. Úgy gondolom, ez jól sült el, mert mindkettőnknek jól ment a játék. Korábban a pálya közepén játszottam irányítóként, de tetszik ez az új szerepkör is. A meccs elején beszéltük Norbival, hogy ilyen még nem volt, hogy egyszerre kezdjünk, ezért fűtött is minket a bizonyítási vágy, hogy megmutathassuk az itthoni embereknek, hogy helyt tudunk állni egy ilyen erős bajnokságban is. 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek