nb1.hu

16 éves tehetség mutatkozott be a Vidiben – reakció

Pár hónapja nem hitte volna, hogy ez történik vele.

Szombaton már beszámoltunk arról, hogy a MOL Fehérvár FC edzőmeccsen 1-0-ra kikapott az eszéki NK Osijektől a horvátországi edzőtáborban.

A székesfehérváriaknál bemutatkozott az U17-es válogatott csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki a 69. percben csereként állt be. A lefújás után így értékelt a klubhonlapnak:

"Nagy megtiszteltetés, hogy bemutatkozhattam a Vidiben, megmondom őszintén, pár hónapja még nem gondoltam volna, hogy a 17. születésnapom előtt pályára lépek a Vidi első csapatában. Már az edzések alkalmával is éreztem, hogy teljesen más az iram, az NK Osijek elleni edzőmeccsen pedig azt is megtapasztalhattam, mennyivel keményebbek a párharcok, mint amihez az utánpótlásban hozzászoktam. Úgy érzem, elsőre nem volt rossz a játékom, de tisztában vagyok azzal, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm ahhoz, hogy stabil felnőtt játékossá váljak. Ennek érdekében azonban mindent megteszek az edzéseken, ha pedig legközelebb is játéklehetőséget kapok az első csapatban, akkor igyekszem azzal élni."

Huszti Szabolcs reakciója itt olvasható:

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC