nb1.hu

110 éves a Honvéd – be is újítottak a klubvezetők

Minőségi meglepetésekkel rukkoltak elő.

14-szeres magyar bajnok, 7-szeres kupagyőztes, a legtöbb mérkőzésen pályára lépő játékosa egy bizonyos Bozsik József  (447), a legtöbb gólját meg egy bizonyos Puskás Ferenc szerezte (358).

 

Ez a Budapest Honvéd, a Magyarország és a világ labdarúgásának egyik valaha volt legfontosabb klubja. A kispesti csapat ma 110 éves, a legendás egyletnek az nb1.hu tiszta szívből kíván nagyon boldog születésnapot – akárcsak a szurkolótáborának.

 

110 év nagy idő, ezt megélni, főleg ilyen dicsőségek mellett, megsüvegelendő teljesítmény, de azok a meglepetések is, melyekkel a klubvezetők kedveskedtek a híveknek.

A jubileumi mezt már bemutattuk, mára viszont a klub hivatalos honlapja is megújult, melynek főszerkesztője az az Éless Dénes, aki, a magyar focicsapatok sajtóosztályainál és a más médiumoknál dolgozó nagyon sok sportújságíróhoz hasonlóan, az idén 20 éves nb1.hu-nál kezdte el a pályafutását.

 

 

A klub honlapja jó, könnyen kezelhető, modern dizájnnal rendelkezik és ami a legfontosabb: mobil eszközökről is könnyen kezelhető.

Honvédnál fejlesztenek, mert tudják, a megjelenés, az arculat már hosszú évek óta ugyanolyan fontos, mint az eredménysor!

Még nagyon sokszor 110-et, kispestiek!

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek