nb1.hu

ZTE: Senkó Zsombor az NB III-ban jutott szóhoz

Az NB I-es meccsen nem volt kerettag.

Az NB III Északnyugati csoportjában a ZTE második együttese az ETO Akadémiát látta vendégül vasárnap. A meccs első gólját a vendégek játékosa, Kiss Máté szerezte az első félidő végén. Az 56. percben Rátonyi Soma duplázta meg a győriek fórját, a folytatásban pedig újabb találat már nem született, vagyis a zalaegerszegiek 2-0-ra kikaptak. Érdekesség, hogy ezen a meccsen Senkó Zsombor őrizte a hazaiak kapuját.

A ZTE első csapata az NB I-ben pénteken 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémiával. Ezen a találkozón Senkó nem került be a kék-fehér gárda keretébe. Boér Gábor a meccs után kitért Senkó helyzetére:

„Zsombinak kell most egy kis szünet. Mentálisan megviselték őt az elmúlt hetek történései. Ugyanakkor nem szeretném, hogy bárki is egy ember nyakába varrja a teljesítményünket, ezt a csapat szenvedte el, kiegészülve a stábbal. Abszolút kiállunk érte, de most úgy gondoltuk, hogy az tesz neki a legjobbat, ha egy kicsit fúj, és semmiképp sem szabad egy 20 éves srácra ráhúzni a vizes lepedőt” – mondta a vezetőedző.

Senkó egyébként a hetedik játéknapon a Vidi otthonában több nagy hibát elkövetett, a találkozón végül a ZTE egy ponttal gazdagodott, a végeredmény 3-3 lett. A 20 éves kapuvédő a mostani idényben 7 élvonalbeli összecsapáson bizonyíthatott.

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC