nb1.hu

ZTE: eldőlt a vezetőedző sorsa

Boér Gábor mellett Makra Zsolttal is megszületett a megállapodás.

Az NB1.hu korábban foglalkozott a témával, hogy a rövid távú célok elérése (MK-győzelem és bennamaradás) után is Boér Gábor marad-e majd a ZTE vezetőedzője, majd később megírtuk, hogy hamarosan elkezdődhet a tárgyalás edző és klub között.

Az egyeztetések elkezdődtek, és megszületett a döntés is: a következő szezonban is Boér Gábor fogja irányítani a Zalaegerszeg csapatát – ez derül ki a klub közleményéből:

„Boér Gábor április végén vette át csapatunk irányítását azzal a céllal, hogy az együttes megnyerje a MOL Magyar Kupát, valamint biztosítsa NB I-es tagságát. A vezetőedző és stábja mindkét célt teljesítette, ennek eredményeként tovább folytatódik a közös munka, hiszen klubunk további egy plusz egy éves szerződést írt alá a trénerrel.

Boér Gábor mellett asszisztens edzőnkkel, Makra Zsolttal is szerződést hosszabbítottunk” – olvasható a ZTE bejelentésében.

A zalaegerszegiek idén megnyerték a Magyar Kupát, így nyáron a nemzetközi kupában is bizonyíthatnak. A gárda jelenleg a kilencedik helyen áll a bajnokságban. Boér Gábor legénysége az utolsó fordulóban a Paksot fogadja, a meccs ma 20.30-kor kezdődik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek