nb1.hu

Zseniális, ahogy a Kispest szurkolói reagáltak a sokadik megaláztatásra

Elfogytak a vendégjegyek a csapat békéscsabai vendégszereplésére.

Amint arról beszámoltunk, a Budapest Honvéd zsinórban negyedik bajnoki vereségét is elszenvedte hétfőn este az NB II-ben. Most éppen a listavezető Szentlőrinc vitte el a három pontot a Bozsik Arénából, csatlakozva a Kozármisleny, az Ajka, a Soroksár, a Csákvár, a BVSC és a Gyirmót alkotta elitklubba. Ezek a csapatok győzték le idén a tíz meccsen hét pontot gyűjtő, kieső helyen álló Kispestet.

Kiesőzónában van a Honvéd: a csapatkapitány nem köntörfalazott

A szurkolók ezúttal is végig buzdították kedvenceiket, de a Szentlőrinc elleni meccs után szókimondó stílusban kifejezték nemtetszésüket is. A klubért aggódók kilátástalannak érzik a csapat helyzetét, az új tulajdonos érkezése ellenére magára hagyatottnak, gazdátlannak érzik a tizennégyszeres (NB I-es) bajnokot.

A pesszimizmus azonban nem csapott át hűtlenségbe. Vasárnap presztízsmeccs vár a Honvédra a szintén szebb napokat látott, idén újoncként szereplő Békéscsaba otthonában. A viharsarkiak eddig kilenc pontot szorgoskodtak össze, így bármennyire is szörnyű leírni, kijelenthetjük, hogy a bennmaradás (igen, a bennmaradás) szempontjából kulcsfontosságú ütközet következik a Merkantil Ligában.

A hazai csapat 220 jegyet biztosított a Honvéd szurkolóinak, akik a hétfői vereség másnapjáig az összeset megvásárolták, úgy, hogy a 15 év alattiak ingyen tekinthetik meg a mérkőzést. Az Előre-Honvéd meccset vasárnap 13 órakor játsszák a Kórház utcai stadionban.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC