nb1.hu

Waltner nem értett egyet az M4 Sport riporterével, Laczkó bizakodik – reakciók

Rengeteg gondja van az újoncnak, amely ennek ellenére remekel az NB II-ben.

Hétfő este az NB II 10. fordulójának utolsó meccsén az újonc Szentlőrinc a Honvéd otthonában nyert 1-0-ra. Az összecsapás egyetlen gólját Keresztes Bence fejelte a 81. percben. Ezzel a győzelemmel a szentlőrinciek felléptek a második helyre, míg a kispestiek maradtak az utolsó előtti pozícióban.

Nem tudott elmozdulni a kiesőzónából a Honvéd

A lefújás után Laczkó Zsolt optimistán nyilatkozott, mivel kijelentette, hogy el fognak indulni felfelé.

„Jelenleg olyan szituációban vagyunk, hogy kialakítjuk a helyzeteket, de ezeket nem tudjuk berúgni. Emellett olyan gólt kaptunk, amire felkészültünk. Most minden összejön negatív értelemben. Fel kell rázni a csapatot, mivel vasárnap újabb fontos mérkőzés jön. Voltak jó periódusaink a meccsen, de a helyzeteket be kell rúgni. Többet kell gyakorolnunk, illetve meg kell találni azokat az embereket, akik elbírják ezt a rossz helyzetet. Azon vagyunk, hogy kialakítsuk azt a csapatot, amely ebben a helyzetben tud segíteni. A játékosok önbizalmát is építeni kell, nehezen kezelik ezt a helyzetet, de sportemberek vagyunk, megyünk tovább, és már a következő meccsre készülünk. Biztos vagyok abban, hogy elindulunk felfelé” – hangsúlyozta a Honvéd edzője.

Az M4 Sportnak Waltner Róbert is nyilatkozott. A csatorna riportere a beszélgetés elején felvetette, hogy három sikertelen meccs után mennyit érhet ez a győzelem. A Szentlőrinc trénere nem értett egyet, hiszen úgy véli, ezek a fellépések sem voltak sikertelenek.

„Nem gondolnám, hogy az előző három meccsünk sikertelen volt, miért mondod ezt? A Szeged elleni 0-0 értékes, a Békéscsaba ellen pedig a 87. percig vezettünk, de sajnos a végén kikaptunk, vagyis az nem igaz, amit mondtál, ne haragudj. Az tény, hogy egy pontot szereztünk csak három meccs alatt. Ezer sebből vérzünk, és most a bemelegítésnél kidőlt Poór Patrik is. A helyére olyan játékost kellett betennem, akinek két napja még egy fél citrom méretű duzzanat volt a bokáján, ennek ellenére hatvan percet játszott, le a kalappal előtte. A jobbhátvéd poszton három olyan játékos szerepelt, aki nem jobbhátvéd. Nagyon értékes győzelem ez, büszke vagyok a játékosokra, volt olyan, aki félig sérülten is vállalta a játékot. A Békéscsaba elleni meccset a végén buktunk el, ebből pedig tanultunk. A fiúk végig beszéltek és biztatták egymást, ez is kellett. A Honvéd otthonában sosem könnyű, a szurkolói végig buzdították a hazaiakat, le a kalappal előttük. Nagyon értékes ez a három pont. Nagy Richárd a pályán a meghosszabbított kezem, fontos tagja a csapatnak. Keresztes Bence helyzete nem egyszerű, mivel ha mindenki egészséges, akkor csak csere. Bármikor beállt csereként bizonyított, most pedig győztes gólt szerzett. Nem azért van ennyi hiányzónk, mert a túlterheltségtől izomsérüléssel bajlódnak a játékosok. Szekszárdi Milut most például azért kellett lecserélni, mert egy rúgást kapott a sípcsontjára. Akad olyan játékosunk, akinek szívproblémája van, ezt ki kell vizsgáltatni. Ha csak tizenhárman maradunk, akkor ennyien kell összefognunk. Alapból három fiatallal szoktunk kezdeni, ezúttal több volt a csapatban, mindenkire büszke vagyok. Örülök, hogy a játékosok éhesek a sikerre és fejlődni akarnak, úgy gondolom, jó úton járnak” – fogalmazott Waltner Róbert.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC