nb1.hu

Volt kapusát figyeli az Újpest

Ingyen válthat csapatot a nyáron.

Az Újpest FC nagy változásokon megy keresztül. Az NB1.hu május 18-án már beszámolt arról, hogy a szezonzáró Derbin több játékos is utoljára léphet pályára a lila-fehér mezben.

TÁVOZÓK

Akkor azt is megírtuk, hogy „a Transfermarkt szerint több játékosnak is lejár a szerződése a nyáron. Ilyenek Banai Dávid, Molnár Zsombor, Hámori Tamás, Huszti András, Branko Pauljevics, Kovács Dominik, Vincent Onovo, Ljujics Matija és Simon Krisztián. Több futballistáról viszont nincs adat.”

Az első távozók már a Derbi előtt elköszöntek az Újpesttől. Május 14-én jelentették be, hogy Luca Mack, Stefan Jevtoski, Dzenan Burekovic, Georgios Antzoulas és Albi Doka is elhagyja a csapatot. Az FTC elleni 2-0-s vereség után pedig kiderült, hogy Franklin Sasere, Heinz Mörschel, Kiss Tamás és Branko Pauljevics sem marad.

ÉRKEZŐK

A klubvezetés eddig csak egy érkezőt jelentett be. Riccardo Piscitelli, a Mezőkövesd kapusa április 25-én írt alá az Újpesthez.

A két kapus, Banai Dávid és Molnár Zsombor szerződése is lejár a Transfermarkt szerint. Az NB1.hu információi szerint ezen a poszton is lehet változás, mert az Újpest szemet vetett a Budafok kapusára, Gundel-Takács Bencére.

Ő négy NB I-es meccsen védett eddig, mindegyiken az Újpest játékosa volt. 2022 nyarán érkezett Budafokra, és azóta ő az első számú kapus. A 26 éves játékos piaci értékét 150 ezer euróra becsüli a Transfermarkt, de a szerződése a nyáron lejár.

Mint jeleztük már, a Paksból Mezei Szabolcs és Skribek Alen is szerepel az Újpest átigazolási radarján.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC