nb1.hu

Visszavágyik az NB I-be Halmai Ádám

Rengeteg támogatást kap édesapjától, aki 57-szer szerepelt a válogatottban.

Nem esett messze az alma a fájától – ezt a mondást nyugodtan használhatjuk Halmai Ádám esetében, akinek édesapja, Halmai Gábor 57 mérkőzésen szerepelt a magyar válogatottban. A 21 esztendős Halmai Ádám jelenleg az NB II-es Soroksár játékosa, de télen a Ferencvárossal edzőtáborozhatott. A fiatal futballista 2022-ben a ZTE futballistájaként az NB I-ben is átesett a tűzkeresztségen. Az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában Halmai elmondta, minél hamarabb vissza szeretne térni az élvonalba.

Igazi megszállottja a labdarúgásnak – ezt Halmai Gábor mondta fiáról, Ádámról.

„Édesapám mindig támogatott, és azt mondta, hogy élvezzem a futballt. Ha van szabadideje, ellátogat a meccseimre, aztán a találkozók után mindent megbeszélünk” – fogalmazott az 1az1 című rovatunk legfrissebb részében Halmai Ádám, aki az utóbbi időben a megfelelő alvásra és táplálkozásra is nagy figyelmet fordít.

Halmai Ádám 2022 nyarán igazolt a Soroksárhoz, ezzel kapcsolatban elárulta, olyan helyen akart játszani, ahol folyamatosan játéklehetőséget kap. A támadó a bizalmat eddig kilenc góllal hálálta meg az NB II-ben. Halmai egyébként az NB I-ben 2022 februárjában egy MTK-ZTE meccsen mutatkozott be. Kijelentette, minél hamarabb vissza akar térni a legmagasabb osztályba.

Halmai a beszélgetés során elmondta, milyen élményekkel gazdagodott a télen, amikor a Ferencvárossal edzőtáborozhatott. Arról is szót ejtett, mennyire viselte meg, hogy iskolás korában kimaradtak a bulik az életéből, valamint a fehérvári időszakára szintén kitért.

A teljes beszélgetés:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC