nb1.hu

Visszatért a Kecskemét egyik legjobbja

Megvásárolták játékjogát.

Az NB I 2. helyén álló Kecskemét hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megvásárolta Zeke Márió játékjogát, így a lila-fehérekhez igazol. Zeke tavaly nyáron került az akkor még újonc kecskemétiekhez a Fehérvár FC-től. Alapember lett, 28 bajnokin lépett pályára, a szezon végeztével visszatért a fehérváriakhoz, ahol három bajnokin pályára lépett az új idényben. Most végleg a Kecskeméthez került a 23 éves balhátvéd. 

“Ennél boldogabb nem is lehetne a születésnapom, talán a sors így akarta, hogy ezen a napon térjek vissza Kecskemétre. Óriási öröm, nehéz szavakba önteni, hogy milyen volt újra belépni ide. Olyan, mintha el se mentem volna igazából, hiszen viszonylag rövid idő telt el. Nagyon várom már, hogy bekapcsolódjak a közös munkába, illetve azt is, hogy újra a kecskeméti szurkolók előtt játszhassak. Az összes meccsét láttam a csapatnak, a nemzetközi találkozókat kicsit fájó is volt külső szemlélőként követni, de a csapat tulajdonképpen ott folytatta ezt az idényt, ahol tavaly abbahagyta. Ezen az úton kell tovább haladni, ugyanazon értékekben hinni, amik midig jellemzőek voltak ránk, így az alázatos, összetartó, családias hangulatú, kőkemény munkában. Ebbe akarok beleállni én is minél hamarabb, a klubért küzdve” – mondta Zeke Márió visszatérése kapcsán.

A régi-új játékos már akár a vasárnapi, Debrecen elleni bajnokin is pályára léphet. 

A tavalyi mérkőzéseink is nagyon változatosak voltak a Debrecennel, ellenfelünk most is nagyon jól kezdte a bajnokságot. Erős csapatról van szó, melyhez csak hozzátesz, ha hazai pályán játszanak. Szervezettnek kell lennünk, a taktikai dolgokat megfelelően végre kell hajtanunk.

„Pontot, pontokat szeretnénk szerezni, de természetesen ott egy kitűnő ellenfél, melynek ugyanez a célja, így nem lesz egyszerű dolgunk” – tette hozzá Zeke Márió.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC