nb1.hu

Örömünnep Kecskeméten a kerethirdetés után, elköszönt a DVSC-től a légiós

A szurkolóknak is köszönetet mondott a csatár.

KECSKEMÉT

Marco Rossi kihirdette a magyar válogatott legfrissebb keretét kedd délután. A szövetségi kapitány Szalai Gábor, Szuhodovszki Soma és Horváth Krisztofer személyében három kecskeméti játékosnak is bizalmat szavazott.

A KTE a Facebookon osztott meg egy videót arról, hogy a kecskemétiek hogyan reagáltak Rossi döntéseire:

DVSC

Hétfőn dőlt el, hogy Dorian Babunszki távozik a Lokitól: a csatár mostantól a svájci Grasshoppersben termelheti a gólokat. A 27 éves futballista a klubváltást követően az Instagramon köszönt el a debreceni együttestől:

„Elérkezett a búcsú ideje. Igazi megtiszteltetés és csodálatos élmény volt egy ilyen klubnak és városnak a részese lenni. Emlékszem, amikor idejöttem, a csapat nehéz helyzetben volt, ezért vállaltam a kihívást, hogy visszaszerezzük a DVSC megérdemelt helyét (ez az MTK elleni meccs után változott – a szerk.). Most a tabella élén állunk, és büszke vagyok arra, hogy együtt sikerült elérnünk a céljainkat az elmúlt szezonok során.

Szeretném megköszönni a szurkolók támogatását! Ti vagytok a legjobb szurkolók, akikkel valaha találkoztam! Nehéz utat tettünk meg együtt, de örülök, hogy sikerült jól megérdemelt, boldog pillanatokat okozni nektek. Mostantól kezdve én is hozzátok tartozok. Hajrá, Loki!

Köszönet jár a klubnak, hihetetlen utat tettünk meg és nagyon hálás vagyok mindenkinek a klub berkein belül. Az igazgazósági tagoktól kezdve a stábig, akik szüntelenül a klubért dolgoznak. Mindannyian profik vagytok és a legjobbat kívánom nektek! A játékosok és edzők időről időre bebizonyították a kvalitásukat, segítették az én fejlődésemet és büszke vagyok arra, hogy végig együtt meneteltünk. Szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy bármi is történjék, támogassátok őket, hiszen a legjobbat érdemlik.

Köszönöm mégegyszer, DVSC!” – olvasható Babunszki bejegyzésében.

Babunszki az NB I-ben 48 összecsapáson 18 gólt szerzett.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC