nb1.hu

Visszatérés a BL-be: Gulácsi Péter reakciója

A legjobb 16 közé jutott a Leipzig.

A BL-csoportkör utolsó fordulójában az RB Leipzig a Young Boys csapatát fogadta szerdán. Az első félidő nem hozott gólt, aztán a szünet után a lipcseiek Sesko góljával megszerezték a vezetést, de a svájci csapat nem sokkal később Colley találatával egalizált. A 2-1-es végeredményt aztán Forsberg állította be az 56. percben.

Gulácsi újra csapatkapitányként vezette győzelemre a Lipcsét

Magyar szempontból fontos mozzanata volt a meccsnek, hogy a német együttes kapuját Gulácsi Péter őrizte. A 33 esztendős kapus ezt megelőzően tavaly ősszel jutott szóhoz a Bajnokok Ligájában: akkor a Celtic elleni összecsapáson súlyosan megsérült. Az 51-szeres magyar válogatott játékos a lefújást követően elégedetten nyilatkozhatott:

„Az első félidőben egyik csapat sem vállalt felesleges kockázatot. Ekkor nem tudtunk annyira dominálni, amennyire szerettünk volna. A második játékrészben fontos pillanatokban szereztünk szép gólokat. Összességében úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk. Nagyon örülök, hogy játéklehetőséget kaptam ezen a találkozón. A BL-esték mindig fantasztikusak, nagyon élveztem ezt a meccset” – fogalmazott Gulácsi.

A Leipzig 12 pontjának köszönhetően a második helyen zárt a kvartettben, így várhatja a nyolcaddöntő sorsolását.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC