nb1.hu

Vignjevics a Vidi játékosállományát méltatta, Grzelak hisz a csapatában

Szombat este jön az újabb Vidi-Újpest összecsapás.

Az NB I tizenkettedik fordulójában a 3. helyen álló Újpest a 7. Fehérvárhoz látogat. A közelmúltbeli összecsapásokon nem sok babér termett a Vidinek, utoljára 2021 tavaszán tudott nyerni a Fehérvár a lila-fehérek ellen. Bartosz Grzelak úgy érzi, megtalálták a módját, hogy kihozza a legtöbbet a játékosaiból.

„Az Újpest a bajnokság harmadik helyén áll, és remek csapatuk van jó egyéni képességű játékosokkal. Nagyon gyors focit játszanak az ellentámadásoknál, emellett pedig nagyon kompakt a védekezésük. Jól szervezett ellenfélre készülünk, de az elmúlt hónapban gyűjtöttünk önbizalmat, és remélem, hogy magunkkal tudtuk vinni a pozitív dolgokat, és ezek ki fognak jönni a szombati fontos mérkőzésen.” (fehervarfc.hu)

Nebojsa Vignjevics az nso.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy a Ferencváros elleni vereségből lehet építkezni.

„A vasárnapi vesztes derbi után is úgy éreztem, jól játszottunk, voltak lehetőségeink, ám a Ferencváros győzött. Márpedig a nap végén ez számít. A héten a szokásosnál is többet beszélgettem a játékosokkal, hiszen leginkább a mentalitáson kell változtatnunk. Senki sem hiheti, hogy miután most jobban megy a szekér, minden megy majd magától. Nem elégedhetünk meg magunkkal. Az idén nagyot szeretnék alkotni a csapattal.”

Az újpestiek szerb mestere szeretné a győztes úton tartani csapatát.

„Igazság szerint még most sem értem, miként szerepelhetett olyan pocsékul tavaly a Fehérvár, vajon mi nem működött a klubnál, hiszen minőségileg kiemelkedő a játékoskerete. Az utóbbi időszakban jó úton indultak el, legyőzték a Diósgyőrt, az MTK-t, a Kisvárdát is, izgalmas, lüktető kilencven percre számítok szombaton. Már csak azért is, mert bár vesztes derbin vagyunk túl, ez mégsem vetett vissza bennünket. A játékosaim is tudják, ha valóban nagyot szeretnénk alkotni, a szombatihoz hasonló mérkőzéseken is helyt kell állnunk.”

A találkozó ma 18 órakor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC