nb1.hu

Vidi-DVSC: kalandos utazás, majd küzdelem

Dzsudzsák Balázs gólpasszt adott.

Vidi-DVSC 1-1 (0-1) 

A Debrecen labdarúgói nem a megszokott módon jutottak el fehérvári MOL Aréna Sóstóba. Dzsudzsákék csapatbusza lerobbant, így taxival voltak kénytelenek megérkezni.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

35. perc: Dzsudzsák Balázs végzett el szögletet a bal oldalról. Beadása Babunszkit találta meg, aki mindenkit megelőzve, közelről fejelt a kapu közepébe. 0-1!

53. perc: Fehérvári kontra végén Dárdai passzolt Kodróhoz, aki előbb átverte a Loki-védőjét, majd 5 méterről, ballal vágta a kapuba a labdát. 1-1!

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: KENAN KODRO

Végig aktív volt a fehérváriak támadója, aki az 53. percben szép gólt szerzett. Találata egy pontot ért a Vidinek.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: A TAKTIKA FELKÉSZÜLTSÉG

Nem hozott látványos futballt a rangadó. A csapatok jól felkészültek egymás játékából, és mivel sok egyéni villanás nem színesítette a találkozót, így egymás hibájából táplálkoztak.

 

JEGYZŐKÖNYV:

OTP Bank Liga, 18. forduló: 

MOL Fehérvár FC – Debreceni VSC 1-1 (0-1) 

MOL Aréna Sóstó, 1689 néző, v.: Erdős

gólszerző: 

Kodro (52.), illetve Do. Babunski (37.)

sárga lap: Kodro (86.), illetve Manrique (15.), Baráth (53.), Dreskovic (72.), Lagator (77.), Loncar (89.)

Fehérvár:

Kovács D. – Nego (Bese, 55.), Larsen, Fiola, Heister – Christensen (Pokorny, 78.), Flores – Kastrati II (Houri, 81.), Dárdai P., Schön – Kodro

DVSC:

Megyeri – Kusnyír, Lagator, Dreskovic, Ferenczi – Baráth (Varga J., 61.), Manrique (Romancsuk, 88.) – Szécsi, Dzsudzsák (Loncar, 88.), Sós (Bódi, 71.) – Do. Babunski (Mance, 71.)

 

Az MTI beszámolója:

Kimaradt fehérvári helyzetekkel indult a meccs és a folytatásban is a Fehérvár volt veszélyesebb. A Debrecen a félidő közepén vette át a játék irányítását és egy les miatt érvénytelenített találatot hozott össze, majd pár perc múlva Dorian Babunski fejesével a vezetést is megszerezte. A szünetig hátralévő időben próbálkozott a Vidi, de igazán komoly helyzetig nem jutott.

Fordulást követően tovább támadtak a hazaiak és Kenan Kodro lövésével egyenlítettek. Nyílttá vált a mérkőzés, mindkét együttes a győzelmet érő gólért küzdött, ám újabb találat már nem esett.

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Az NB I 19. fordulójában a Vidi a Mezőkövesd otthonába látogat, a DVSC hazai pályán fogadja a Paksot.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek