nb1.hu

Vidi: a minőségi helyzeteket hiányolja Kovács Dániel – reakció

Folytatódott a peches sorozata.

Nem indult jól a 2023-as esztendő a MOL Fehérvárnak az NB I-ben. A Vidi vasárnap a Kecskemét otthonában vizitált, a találkozót a KTE 2-1-re nyerte meg. A lila-fehér csapat mindkét gólja elég szép volt, többek között ezekről a találatokról is elmondta a véleményét Kovács Dániel az M4 Sportnak:

 

Sikerült átmenteni azt, hogy a forduló gólját mindig megkapom. Az elsőnél nagyon messze voltam, akkor nem volt esélyem védeni. A második gól miatt van hiányérzetem, mivel akkor beleértem a labdába. Sok minőségi helyzetet egyik csapat sem alakított ki. Nem alakult ki a Kecskemét részéről folyamatos játék, inkább a hosszú labdákra építettek. Mélyen védekeztek a kecskemétiek, mi pedig próbáltuk tartani a labdát. A minőségi helyzetek hiányoztak nálunk, és ebből kifolyólag a gólok is. A végén a hazaiak kontrákból próbáltak eljönni, de ezeket jól megoldottuk. Nem túl jó a statisztikánk idegenben, nem tudom, ennek mi lehet az oka. Ha tudnám, már elmondtam volna a vezetőedzőnek. Próbáljuk az otthoni jó formánkat megtartani, és ott gyűjtögetni a pontokat” – mutatott rá a 29 éves kapuvédő.

 

Kovács a mostani szezonban 16 bajnokin jutott szóhoz a fehérvári csapatban. A 19 ponttal rendelkező MOL Fehérvár jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán. A fehérváriak szombat este a DVSC-t látják vendégül, az összecsapás 19.30-kor kezdődik.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek