nb1.hu

Végleg megszerezte a Vasas a Ferencváros magyar védőjének játékjogát

Öt évre írt alá Angyalföldön.

A Vasasnál folytatja a pályafutását Iyinbor Patrick.

A 22 éves középhátvéd az előző szezont kölcsönben a Kecskemétnél töltötte, korábban pedig két idényt már eltöltött az angyalföldieknél, azonban hosszú évek óta a Ferencváros játékosa volt. Egészen eddig, hiszen a Vasas végleg megszerezte a játékjogát.

Nagyon örülök, hogy lehetőségem adódott a visszatérésre, mindenkinek köszönöm, aki ezt segítette. Boldog vagyok, hogy újra itt lehetek, hiszen a Vasasnál váltam felnőtt labdarúgóvá, szomorú voltam, amikor két szezon után távoznom kellett, de sajnos így hozta az élet. Már akkor a szívemhez nőtt a klub, a stáb, a játékostársak és a szurkolók is, ezért hálás vagyok, hogy most már véglegesen Angyalföldre kerültem. Minél jobb játékkal és teljesítménnyel szeretném segíteni a csapatot a közös célok elérésében!” – mondta a védő, aki az U21-es válogatottban már dolgozott együtt Gera Zoltán vezetőedzővel.

Belső védő poszton mindenképpen erősíteni akartuk a keretünket, erre elsőszámú kiszemeltünk Iyinbor Patrick volt, aki a Vasasban korábban nyújtott teljesítményével egyértelműen kiérdemelte a bizalmunkat. Habár még mindig csak 22 éves, jelentős élvonalbeli és nemzetközi rutinja van. Korábban is szerettük volna véglegesen megszerezni a játékjogát, amelyre most nyílt lehetőségünk és a mai napon 2029. június 30-ig szóló, ötéves szerződést kötöttünk vele. Iyinbor minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy középhátvédnek rendelkeznie kell: magas, gyors, jó a fejjátéka, párharcerős, mindemellett a labdakihozataloknál is számíthatunk rá” – fogalmazott Nagy Miklós sportigazgató.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC