nb1.hu

Véber György valóra váltott egy álmot

Kabát Péterék a vállukon vitték a gólt szerző kisfiút.

Marci a főhőse az NB1.hu kisfilmjének, akinek mindene a foci, a telepi a grund, a barátai és persze a magyar válogatott. A kissrác álma az, hogy egyszer ő is pályára lépjen a nemzeti tizenegyben, ami váratlan helyen valóra is válik.

Marci, egy szép nyári napon hazaérve az iskola fáradalmaiból, elalszik a fociszentélyként kialakított szobájában. Egy sípszóra ébred, és szokatlan, de annál felemelőbb látvány fogadja. A betonon, ahol ő szokott játszani, válogatott labdarúgók sokasága kergeti a bőrt, Tisza Tibortól, Lisztes Krisztiánon át Kabát Péterig. A fiú beáll szurkolni a közönség soraiba, aztán váratlan fordulatot vesz a napja. A filmben az edzőt alakító Véber György odaszól hozzá, hogy be kéne állni, mert szüksége van egy középpályásra. Marci örömmel veti bele magát a játékba, és még gólt is szerez, amivel a meccs hősévé válik.

A pályán – a főhős srác és válogatott példaképei mellett – feltűnik még Horváth Péter, az FTC bajnok labdarúgója és az NB1.hu egyik arca, Baranyi Zoli is. A nézők között Ember Norbert vlogger tudósít és örül a góloknak és a TrollFoci fanatikusai is jelen vannak. A film célja megmutatni a foci közösségépítő erejét és azt, hogy néha a leglehetetlenebbnek tűnő álmok is valóra válhatnak.

Az NB1.hu friss tartalmakkal, elemzésekkel, sztorikkal várja olvasóit a labdarúgó-Eb ideje alatt és után is. Izgalmas videókért pedig érdemes ellátogatni a portálunk nevével fémjelzett Instagram- és TikTok-oldalunkra, feliratkozni YouTube-csatornánkra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC