nb1.hu

Vasas-Paks: Böde profitált a kemény munkából – reakció

Bízik az éremszerzésben.

A Paks vasárnap a Vasas otthonában nyert 3-2-re, ezzel ideiglenesen fellépett a dobogó harmadik fokára. Az angyalföldi meccset követően a Puskás Akadémia begyűjtötte a három pontot az Újpest ellen, így jelenleg a felcsútiak állnak a harmadik pozícióban.

A paksiak tegnapi győzelmének egyik fő letéteményese Böde Dániel volt, aki két gólt szerzett. Böde az összecsapás után elmondta, abban bízik, hogy csapata a szezont dobogós helyen fejezi be. Hozzátette, a különmunka meghozta a gyümölcsét.

„Kicsit saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzés végét, pedig 0-3 után még mondtam is, figyeljünk oda, nehogy felhozzuk őket. Jól letámadtuk a Vasas, csak két szituációban nem figyeltünk oda, a lényeg azonban, hogy elhoztuk a három pontot. Minden pályán töltött percet élvezek, és különmunkával készülök a meccsekre. Hála Istennek a munkának megvan a gyümölcse. Figyelünk a jó hangulatra, a héten is volt csapatépítő. Célunk a minél jobb szereplés, evés közben jön meg az étvágy, így bízunk benne, hogy a dobogón maradunk” – összegzett Böde, aki még a Puskás Akadémia diadala előtt beszélt.

A rutinos Böde a mostani idényben eddig négy gólt szerzett az NB I-ben. A Paks a válogatott szünet után a Honvéd otthonában vizitál.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Vasas FC-Paksi FC 2-3 (0-1)

Vasas FC: Uram – Szivacski, Otigba, Iyinbor, Silye (Deutsch, 73.) – Hidi P. (Hidi M, 59.), Berecz, Urblik (Szalai J., a szünetben) – Holender, Balogh N. (Ihrig-Farkas, a szünetben), Szilágyi K. (Sztojka, 73.)
Paksi FC: Nagy G. – Vas, Kinyik, Szabó J. – Osváth, Papp (Haraszti, 64.), Windecker, Balogh B., Bőle (Sajbán, a szünetben) – Hahn (Böde, a szünetben), Varga B. (Haris, 71.)

gólszerzők: Holender (80.), Berecz (90.), illetve Hahn (24.), Böde (55., 73.)
sárga lap: Otigba (22.)

 

Megosztás:
Kapcsolódó hírek