nb1.hu

Vasas: megvan az első két áldozat

Az már eldőlt, hogy a Vasas kiesik az NB I-ből, mint ahogyan az is tudott már, hogy 800 millió forinttal kevesebb áll majd az angyalföldiek rendelkezésére a központi költségvetésből. Ennek eredményeképpen a vezetők már bejelentették, hogy a klubnál maradó játékosok fizetéseiből 30%-ot le kell vonniuk.

A költségeket viszont úgyis lehet csökkenteni, hogy kisebb játékoskerettel dolgoznak tovább a piros-kékek, mert akkor kevesebb lesz a fizetésekre szánt költségkeret. Az első két áldozat megvan.

ÍME, A VASAS BEJELENTÉSEI:

DOMBÓ DÁVID

„Dombó Dávid 2022 nyarán Kisvárdáról érkezett Angyalföldre. A 30 esztendős hálóőr az elmúlt egy év során összesen 5 bajnoki mérkőzésen és 5 kupameccsen védte a Vasas kapuját.

Klubunk a játékossal a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott, Dombó Dávid további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

BALOGH NORBERT

„Balogh Norbert idén télen kölcsönbe érkezett Dunaszerdahelyről. A 27 éves támadó a tavaszi szezonban 8 bajnoki mérkőzésen és 1 MOL Magyar Kupa-találkozón lépett pályára, gólt nem szerzett.

A játékos kölcsönszerződése lejár, amit klubunk nem kíván meghosszabbítani. Balogh Norbert további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

Az NB1.hu úgy értesült, hogy Dombót visszavárják Kisvárdára, ahonnan a Vasashoz érkezett, míg Baloghot 2025 nyaráig köti szerződés a Transfermarkt szerint a dunaszerdahelyiekhez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC