nb1.hu

Üzentek a győri ultrák, az ETO új közleményt adott ki a rendbontásról

A március 11-én rendezett ETO-Honvéd NB II-es bajnokin történt szurkolói rendbontásról egy hete adott ki közleményt a győri klub.

Szurkolói balhé a Honvéd ellen: súlyos közleményt adott ki az ETO

Az ETO szurkolói csoportja csütörtökön egy nyilvános levélben fogalmazta meg kérelmét a klub vezetősége felé.

„Több, mint egy héttel a biztonsági szolgálat lelátón történő brutális támadása után – a klub még mindig nem adott ki olyan közleményt amelyben elnézést kért volna szeretett csapatunk szurkolóitól! A lelátóra való visszatérésünk pedig kizárólag akkor fog megtörténni ha a klub nyilvánosan bocsánatot kér minden ETO szurkolótól!”

A korábbi közlemény szerint egy lengyel szurkolói társaság volt felelős az incidensért, de a korkep.sk információi szerint a rendőrség azóta előállított és rabosított egy magyar civil fiút az ominózus rendbontás miatt, aki nem lengyel állampolgár és semmilyen szervezett szurkolói csoporthoz nem tartozik.

„A klub által lefolytatott vizsgálat és a biztonsági szolgálat vezetőinek nyilatkozata, miszerint lengyel támadás érte a szolgálatot, ez a tegnapi napon hitelét vesztette! Miután tegnap egy magyar szurkolótársunkat előállított a hatóság és meggyanúsította azzal, hogy ő ütötte meg a biztonsági őröket!”

Pénteken késő délután hivatalos közleményt adott ki az ETO FC Győr.

A klubunk vezetősége által lefolytatott belső vizsgálat alkalmával felvettük a kapcsolatot a biztonsági szolgálattal, akikkel közösen mindent meg fogunk tenni, hogy a jövőben, a Budapest Honvéd elleni mérkőzésen történtekhez hasonló incidensek ne fordulhassanak elő az ETO FC Győr mérkőzésein. Elnézést kérünk azoktól a Szurkolóinktól, akik önhibájukon kívül keveredtek bele az eseményekbe, és nem tudták élvezni a mérkőzést. Ígérjük, hogy a jövőben mindent megteszünk, hogy hasonló eset az ETO Stadionban ne forduljon elő!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC