nb1.hu

Újpesti visszatérés előtt állhat a kispesti száműzött Mitrovics

Nikola Mitrovics 16 gólt ért el 206 NB I-es mérkőzésen. De lehet, hogy a Honvédnál múlt héten kiszorult játékos nem lép többé pályára a magyar élvonalban, sőt talán máshol sem a profik között.

Csak amatőr bajnokságban vagy az öregfiúk között játszhat.

Mitrovics az Újpestben, Zalaegerszegen és a Videotonban futballozott Magyarországon. Az előbbi klubnál tavaly nyáron lejárt a szerződése, ezután igazolt Kispestre. Múlt héten azonban kikerült az első csapat keretéből. Információink szerint az ügyvédjével már a szerződésbontáson dolgozik, a Transfermarkt adatbázisa szerint június 30-ig érvényes a megállapodása a bennmaradásért harcoló Honvéddal.

Az NB1.hu több forrásból úgy tudja, hogy a 36 éves középpályás visszatérhet Újpestre, de nem (elsősorban) játékosként, hanem edzőként. Úgy hallottuk, az utánpótlásban kap majd szerepet, az U17-es csapatnál.

A Honvéd február 23-án bejelentette, hogy Mitorvics magyar állampolgársági vizsgát tett. Akkor azt nyilatkozta, hogy Magyarországot és Budapestet egész családjával együtt másik (tehát nem második) otthonuknak tekintik, és még házat is vettek itt.

A magyar nyelvről annyit mondott, hogy mindent megértenek, de a beszédükön még fejlődniük kell a feleségével. A kisfiáról azt mesélte, hogy remekül beszéli a anyanyelvünket és a kislánya is ügyes.

FRISSÍTÉS, SZERDA, 18.37:

A Honvéd bejelentette Mitrovics távozását – részletek a linkre kattintva érhetőek el.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC