nb1.hu

Újpest: visszatérhet a válogatott légiós, nyilatkozott az egyik kiszemelt menedzsere

A középpályás korábban 39 meccsen szerepelt az NB I-ben.

A Nemzeti Sport szerint könnyen elképzelhető, hogy Souleymane Diarra visszatér az Újpest csapatához. A kilencszeres mali válogatott középpályás a lila-fehér együttes tagjaként korábban 39 NB I-es találkozón szerepelt, a meccseken négy gólig jutott. A 29 esztendős futballista legutóbb a francia Guingamp alakulatában bizonyíthatott, ám nyár óta nincs klubja.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a mezőkövesdi játékos, Sztefan Drazsics szintén az újpestieknél folytathatja a karrierjét. Hétfőn az NB1.hu arról számolt be, hogy a IV. kerületiek Kiss Tamást is felajánlották a kövesdieknek Drazicsért cserébe.

Szélsőt is felajánlhatott az Újpest a mezőkövesdi gólfelelősért cserébe

A Nemzeti Sport felvette a kapcsolatot Drazsics menedzserével, aki tiszta vizet öntött a pohárba:

„Kilencvenkilenc százalék, hogy Sztefan Drazsics kitölti a nyárig szóló szerződését Mezőkövesden. Úgy érezzük, hogy ebben a nehéz helyzetben, amiben most a csapat van, ez a legtisztességesebb döntés, a csatár szeretne segíteni a csapatnak a bennmaradásért folyó küzdelemben. Azért mondok kilencvenkilenc százalékot, mert a futballpiacon teljesen váratlanul is érkezhet egy olyan, mind a klub, mind a játékos számára egy olyan extra ajánlat, amit nem lehet visszautasítani, de a terv az, hogy Sztefan nyárig nem vált csapatot”fogalmazott Radovan Stijacic.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC