nb1.hu

Újpest: nehéz, de érthető döntést hozott a koszovói légiós

A legszebb újpesti emlékét is elárulta.

Lirim Kastratinak egy sérülés miatt közel egy hónapot kellett kihagynia. Az Újpest játékosa a Mezőkövesd elleni vasárnapi bajnokin tért vissza, ezt a meccset egyébként a lila-fehérek 1-0-ra megnyerték.

Kastrati az Újpest hivatalos oldalának elmondta, hogy ugyan meghívták a koszovói válogatottba, de most nem szerepelhet a nemzeti együttesben, mivel szeretne tökéletes állapotba kerülni:

„Pont tegnap beszéltem az edzővel, kaptam is meghívót, de a szakmai stábbal úgy döntöttünk, hogy jobb, ha ezúttal nem utazom és maradok. Ez a két hét pont jól fog jönni, hogy teljesen rendbe tegyük a sérüléseimet, hiszen az elsődleges az egészségem, nem kockáztatjuk meg, hogy rásérüljek” – mondta a nehéz, de érthető döntéséről a 24 éves labdarúgó.

Kastrati egyébként 2020 augusztusa óta erősíti az újpesti együttest. Elmondta, a legkedvesebb emléke a 2021-es Magyar Kupa-győzelem. A 12-szeres koszovói válogatott futballista a Transfermarkt szerint 300 ezer eurót érhet. A szerződése 2024 nyarán jár le az Újpestnél. A légiós a mostani idényben 9 NB I-es meccsen lépett pályára, egyetlen gólját január végén a Honvéd elleni 2-1-es győzelem során szerezte:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC